Слави без контакт с жена повече от година! Водещият с признаци на еректилна дисфункция, не пие виагра заради сърцето

https://hotarena.net/laifstail/slavi-bez-kontakt-s-jena-poveche-ot-godina-vodeshtiiat-s-priznaci-na-erektilna-disfunkciia-ne-pie-viagra-zaradi-sarceto HotArena.net
Слави без контакт с жена повече от година! Водещият с признаци на еректилна дисфункция, не пие виагра заради сърцето

Повече от година Слави Трифонов не е изпитвал никаква „креватна“ наслада, а във връзките с представителките на срещуположния пол той се задоволявал предимно с платонична любов заради невъзможността си да бъде активен в леглото, узна HotArena.

 

Водещият обаче се стараел да приема положението си трезво и компенсирал липсата на секс с много работа, споделят запознати пред „Таблоид“.

 

Балерината Мартина Огнянова бе последната сериозна любов на Слави Трифонов, с която отношенията му приключиха през 2014 година. На раздяла обаче, когато танцьорката от „Магаданс“ се залюби с боксьора Коко Колев, тя намекна, че през последните месеци от връзката си с Дългия интимността отсъствала помежду им. Злите езици още тогава шушукаха, че Мартина искала да остарее със Слави, но липсата на потомство, както и либидо у партньора й я карали да гледа встрани от семейното ложе. Веднага след раздялата си с шоумена от Учиндол красивата блондинката забременя и роди син на новия си приятел.

 

Още през 2014-а Слави започнал да има редовни засечки в леглото, като самият той си обяснявал това с все по-напредващата възраст, сериозните проблеми в бизнеса, носещи тонове стрес, както и лекарствата, които приема, за да се поддържа в кондиция. Трифонов се чувствал непълноценен и изплашен от засечките в леглото, той предпочитал да не бере срам пред жените, оставяйки отношенията им да не стигат до кревата.

 

За последните 3 години на водещия от Би Ти Ви бяха приписвани няколко връзки с апетитни жени, но нито една от тях не стигна до нещо по-сериозно. След танцьорката Мартина Трифонов залюби още една балерина със същото име, а най-шумна бе връзката му с изгрялата звезда на прогнозата за времето Натали Трифонова. Отлично осведомени източници обаче разказват, че гологлавият милионер използвал половинките си точно като компаньонки, без да ги кара да се чувстват жени в истинския смисъл на думата.

13 Коментара

Теодор

преди 6 години

Този учиндолски шут още ли си вярва? И въпрос до кога ще е на екран? - не само, че се изтърка и протри, но вече е интересен само на шепа хорица със предписани торба бетаблокери...

Коментирай

Теодоре, що за дебил си ти???

преди 6 години

Има ли статия, която да не си отворил, паткане? Я се разкарай, еднотипните ти коментари будят жал! Да не си на заплата в Хотлайнена?

Коментирай

Теодор

преди 6 години

ДО: "Теодоре, що за дебил си ти???" ------------------------ Да, на заплата съм и на бонуси и на граждански договор, за да пиша коментари? Какво странно има, че има регистриран потребител, който отговаря на публикуваните новини? А вие (г-не или г-жо или каквото сте там), дори не се представяте с истинското си име, което е по-жалко...

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Ти какво,момче Теодорчо,имаш ли идея колко много народ взима споменатите от теб-бетаблокери!Чукни на дръвце момченце младо,че сърцето е едно за всичко!Проблемите на Слави също не са за майтап,а що се касае до гледаемостта наистина вече нр е толкова висока! Не те знам от кое подобно на Учиндол село си,но и срещу Слави да тичаш,няма как да го стигнеш и да искаш,а ти със сигурност не искаш,защото знаеш,че не можеш.........Виждаш ми се излишно злобничък,или...............

Коментирай

Теодор

преди 6 години

Никога нямам намерение да тичам срещу когото и да е било, най-вече срещу паляци от горе-споменатото село (град или община - нямам представа, ще направя справка в ГРАО). Благодаря за разяснението - беше важно за мен, да видя, че шута-шоумен има поне един фен/ка! Хубав и усмихнат ден желая, Сани В.

Коментирай

r3q

преди 6 години

ей, не се спряхте с този слави бе, вече ставате банални, остана ли нещо, което да не сте писали за него

Коментирай

Теодор

преди 6 години

Абсолютно съгласен с теб!

Коментирай

Трагичен си, паткане:)))))))

преди 6 години

Хахахахахха а от къде може да бъдем сигурни, че ти се представяш с истинското си име, Теодоре??? Я пусни снимка на личната си карта, за да се убедим!

Коментирай

Теодор

преди 6 години

---------------- ДО: "Трагичен си, паткане:)))))))" ---------------------------- Здравей, пореден интернет-трол. Снимката на личната ми карта не доказва нищо, освен изнасянето на лични данни, обект на ЗЗЛД ( какво е това, може да провериш в Google). ОБИЧАМ ДА ГЛЕДАМ КАК СЕ ОПИТВАТ АНОНИМКИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА ВАЖНИ, давайте! Искам още подобни коментари, тъкмо да забравите за учиндолския паляк и селянин, за когото се говори тук :D

Коментирай

stela

преди 6 години

И аз щщх да ти кажа да се разкараш.Това,че си сложил нЕква снимка и си направил регистрация не е гаранция за нищо.Аз винаги се представям с истинското си име...дразниш...сериозно

Коментирай

stela

преди 6 години

offf....Дразниш.....Не ситрол ами направо тролско село...За 2-и и последен път ти казвам-изчезни

Коментирай

Мария :)))))) до Паткана Теодор :))))

преди 6 години

Горкият самодоволен глупак! Няма нужда да ми казваш къде да проверя значението на ЗЗЛД, кретенче! Достатъчно интелигентна съм за разлика от теб! Аз пък ОБОЖАВАМ да гледам как смешници, като твоя милост, се дразнят от моите коментари. Виждам, че си фен на CAPS LOCK axaxxaxaxa...горкият, минусите под коментарчето ти валят....а аз пирувам над ограничената ти същност! Дерзай, паткане!

Коментирай

Desso

преди 6 години

Може пък човекът да си пада по момчета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.