Слави, ето ти доказателство, че Грахич те МАМИ! Брутално ВИДЕО как певицата върти гюбеци на годежа на циганин олигарх!

https://hotarena.net/pod-pricel/slavi-eto-ti-dokazatelstvo-che-grahich-te-mami-brutalno-video-kak-pevicata-varti-giubeci-na-godeja-na-ciganin-oligarh HotArena.net
Слави, ето ти доказателство, че Грахич те МАМИ! Брутално ВИДЕО как певицата върти гюбеци на годежа на циганин олигарх!
На брутално видео с участието на певицата Цветелина Грахич се натъкна HotArena.

Беквокалистката на „Ку-ку бенд“, върти здрави гюбеци по време на свое участие в Якоруда, на годежа на цигански олигарх. Ще бъдете изумени от уменията й в тези брутални танци. Грахич се е опасла с пендари и като същинска ромка върти яки кючеци. В кадър през цялото време е й нейният приятел Кристиян, който във втората част на видеото танцува с годеницата.

Това още веднъж доказва, че Грахич мами шефа си Слави Трифонов и ходи на участия на „черно“, от които не му дава никакъв процент, както е по договор.



Както HotArena писа, Грахич, заедно с гаджето си, ромския певец Кристиян, обикаля по участия, които той й урежда тайно от Трифонов.

Съвсем скоро певицата имаше концерт, отново тайно от Дългия, с „Рико бенд“.

Според запознати Слави дочул за своеволията на изпълнителката и обмислял от новия сезон на шоуто да й бие шута заради тази некоректност. Освен това от доста време се носи слуха, че Цветелина прекалява с наркотиците, което е още е една причина да бъде изритана от „Ку-ку“ бенд“.

7 Коментара

123

преди 7 години

Някой сериознo се е заел да дискредитира тая мома пред шефа й. От месеци се пишат подоби "новини". Слави не е вчерашен, ако го мамеше отдавна да й е бил шута.Така че не плачете на чужди гробища.

Коментирай

xaxa

преди 7 години

ne e vqrno, videoto e montaj :D

Коментирай

...

преди 7 години

босненска циганка

Коментирай

да да

преди 7 години

Никой не може да те дискредитира, ако ти сам не даваш поводи за това. Грахич не спира да се излага... Татоси, цигани, наркотици какво ли не. От уж скромно момиче заприлича на износена просттутка

Коментирай

xaxaaaaaaaa до да да

преди 7 години

С всичко се съгласявам с теб,само за татусите не особено.Единственото кофти е,че са безразборни и грозни.ИМАШ ПРОТИВ ТАТУСИТЕ ЛИ,НИМА ХОРАТА КОИТО ИМАМЕ ТАТУСИ СЕ ИЗЛАГАМЕ...............

Коментирай

не

преди 7 години

не, нямам против то си е изкуство, но наистина и ти го каза, че са безразборни... Говоря за цялостния имидж на това момиче. Цици, джуки.... после парите не ги променяли, пари и слава и направо няма нищо общо вече

Коментирай

Краси

преди 7 години

Говорите за татуси, но аз май не ги виждам по ръцете на ттова момиче и не съм сигурна, че това е тя! ; )

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.