Слави глези майка си като кралица! Всеки месец й превежда 5 000 лева, тя ги харчи за околосветски обиколки

9582
15 Май 2017, 14:00


78-годишната Здравка Трифонова започнала да обикаля света и да се радва на спокойни старини благодарение на лукса, който й осигурява нейният син Слави, узна HotArena.

 

Тя обаче не обичала да парадира с парите на Слави, макар че на негови разноски е ходила в най-екзотичните кътчета. Въпреки че всеки месец Дългия превеждал по 5000 лв. в банковата й сметка, възрастната жена продължавала да прави икономии, пише „Таблоид“.

 

Родителката на Слави цепела стотинката на две и спестявала по-голямата част от парите. Преди време шоуменът й казал: „Мамо, аз съм милионер, бе. Живей на широко!”, а тя му отвърнала: „Сине, като знам как ги вадиш тия пари – здравето ти отиде, семейство не създаде, грехота е аз да ги пилея наготово”, разказват съседи на мама Здравка. 

 

Покрай сина си и възрастната жена е станала местна знаменитост в Плевен. Таткото на Слави пък предпочел да остане да живее в Учиндол, което днес носи името Тодорино.

 

Въпреки че живеели разделени, родителите на Слави не можели един без друг, всеки ден се чували по телефона, а през уикенда мама Здравка навестявала мъжа си.  

 

Преди 6 години шоуменът за пръв и последен път показа публично двете най-важни жени в живота си – кака си Петя и майка им Здравка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
Преди 1 година
0
Селото е Тодорово.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Филип
Преди 1 година
-9
само така!!! даже повече трябва да й дава,този стиснат селяндур!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени