Слави глоби Маестрото със 150 лева (Ето какво предизвика гнева му)

1994
25 Октомври 2014, 16:00


Слави Трифонов и Евгени Димитров – Маестрото от няколко дни не се траят. Причина за враждата е глоба, наложена на музиканта от шефа му, узна HotArena.net.

 

Той вбесил Дългия, след като по време на репетиция телефонът му прозвънял. Учиндолецът веднага чул издайническото бибипкане и се разкрещял на Маестрото, че си позволява повече, отколкото трябва, пише в. „Всеки ден“.

 

Слави обвинил колегата си, че не се отнася сериозно към „творческия процес” и заради това трябва да бъде наказан с глоба в размер на 150 лева. Евгени си премълчал обидата, но след разправията отказал да говори с шефа си.

 

Той бил категоричен, че и други от „Ку-ку бенд” са имали подобни гафове, пък не били наказвани. Още повече, че все пак Маестрото е от дълги години в шоуто и не можел да понесе подобни критики, сякаш е дебютант. „Аз да не съм новобранец или стажант, че да ми крещи по този начин. Това отношение е повече от грозно”, коментирал засегнатия Димитров.

 

Публична тайна е, че глобите, които Слави раздава, са повече от жестоки. Ако някой закъснее за работа, веднага отнася санцкия от 50 лева. Ако пък закъснението се повтори, отива половината надница. Налагат се глоби за разговори по мобилни телефони или за ползване на „Фейсбук” в работно време.

 

„Веднъж Грахич си позволи да говори по телефона и той като разбра, крещя половин час. Тогава обаче не я глоби”, разкриха за „Всеки ден” хора от екипа. Те уточняват, че Слави имал и други жестоки начини за наказание. Случвало се ако някой не се отнесе сериозно към репетицията, да бъде светкавично уволнен. Така станало преди време и с един от младите сценаристи на шоуто.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени