Слави и Виктор Калев се разделиха с много тежки думи (Вижте как го нарече Трифонов)

5609
09 Май 2016, 15:43


15-годишните приятелски и колегиални отношения между Слави Трифонов и Виктор Калев са прекратени по доста грозен и нецензурен начин, разбра HotArena.


От няколко месеца актьорът не се подвизава в "Шоуто на Слави", но сега става ясно, че двамата са си взели довиждане с много тежки думи, които ще се помянт доживот. До скоро Дълия държеше изкъсо Виктор с железен договор, който не му позволяваше странични изяви, но сега той е само фиктивен и самият Трифонов не е пожелал да го поднови, за което доскоро се надяваше.


Напрежението между Слави и Виктор започна да става усезаемо и нетърпимо още през есента, когато актьорът стана част от предизборната кампания на ГЕРБ. Калев се опитал да се защити, че това са ангажименти извън договора му с Дългия, за които той не трябва да има претенции. Това своеволие обаче изкарало извън нерви Трифонов не толкова заради неотчетените му пари, колкото заради явната му ненавист към съответната партия.

 
В началото на годината пък актьорът заявил на работодателя си, че ще ползва на един път натрупаните си 40 дни платен отпуск. Калев си бил взел билети за Хавай и тръгнал на своя глава. След като се върнал, Трифонов му казвал въобще да не ходи на работа до края на договора, пише "Всеки ден".


„Не искам да чувам за тоя педал – да ходи, където ще“, развикал се гневно водещият по адрес на Виктор сред колегите си от „Шоуто на Слави“.


Контрактът на хартия е до края на юни, но е прекратен по взаимно съгласие. Междувременно Калев не си губи времето и вече се е уредил с роля в театъра, а дебюта си ще направи веднага щом се освободи от фиктивната си вярност към "Шоуто на Слави".


„Стига халтура! Душата ми се опразни. Имам нужда от изкуство и интелигентна публика“, споделя Виктор, избягвайки да репликира и да влиза в обидния тон на вече бившия си работодател.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
-1
Славчооо,кака.......ахахаааа,многото пари и слава те опразниха вътрешно,какиното!!!Жалко!А утре,какво ще оставиш,какво ще остане,а!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
angel
преди 2 години
0
e kvo kato e p ... nali e 4ovek syper artist aaaa slavi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени