Слави изгуби „България търси талант“! (Ето защо Би Ти Ви отряза фирмата му)

1979
09 Ноември 2015, 13:00


Би Ти Ви отряза фирмата на Слави Трифонов като изпълнителен продуцент на „България търси талант“, разбра HotArena!

 

Шоуто вече ще бъде изцяло вътрешна продукция, съобщиха оттам пред „Всеки ден“. Космическите хонорари, които Дългия раздаде предишния сезон на жури, водещи, а и на себе си, не се харесали на ръководството на медията. Шефовете не били доволни и от творческите идеи при изпълнението на проекта. Затова решили, че занапред телевизията ще прави шоуто сама.

 

Слави Трифонов от години точи зъби за „България търси талант“, но все не му се отваряше парашутът. Първите два сезона на шоуто взе Магърдич Халваджиян, а третия Би Ти Ви реши да прави сама. За четвъртия сезон обаче Дългия успя да се уреди с апетитната хапка. Вместо обаче да предложи нещо ново на публиката, той набута в журито приятеля си Иво Сиромахов, за когото се шегуват, че скоро ще започне да тече „и от чешмата“, и скандалната Илиана Беновска, която се наложи да извади от формата в движение заради непремерени изказвания в ефир.

 

На всичкото отгоре я замени с Деси Добрева, от която едва ли се интересува някой извън екипа му. Единственото свежо хрумване в журито беше Дарина Павлова.

 

Е, да, обаче една птичка пролет не прави, да не говорим, че вдовицата на Илия Павлов е доста спорна фигура. Говори се, че още тогава големият шеф на Би Ти Ви – Павел Станчев, се зарекъл, че това е първият и последен сезон на Слави с „България търси талант“.

 

Телевизията предпочита да развива собствена концепция за шоуто с лица, които от години са свързани с медията и които се считат за безспорни таланти. Логиката била, че ако ще оценяваш другите, трябва първо ти самият да си оценен.

 

Според слуховете в новото издание, което стартира през пролетта, в журито се връща Асен Блатечки, когото Би Ти Ви покани за третия сезон, но Слави отряза за четвъртия. За втори член на журито се спряга продуцентът Денис Ризов. Водеща ще бъде Мария Силвестър, но дали и Сашо Кадиев ще се присъедини към нея, както беше предишния сезон, все още не е ясно. Говори се, че синът на Катето Евро искал тлъст хонорар, какъвто ръководството на телевизията не било склонно да плати.

 

Ръководството на Би Ти Ви очевидно е решило да пести не само от популярните лица и от липсата на външен продуцент в „България търси талант“, но и от наградата за победителя. Тя е с 10 хиляди лева по-малка от досегашната. Всички, които спечелиха първите места в предишните 4 сезона на шоуто, взеха по 60 хилядарки, а за новия първи са предвидени само 50.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лол
Преди 1 година
0
Аз се чудех, как може последния сезон да е такъв бълвоч, след като Слави има толкова години в шоу бизнеса, а то каква била работата :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени