loading...
loading...

Слави изгърмя с 2 милиона евро! (Бесен е, заплашва с линч)

5808
05 Април 2013, 10:41


Слави Трифонов гърми с 2 милиона евро, научи HotArena.net. Дългия е станал жертва на банковата криза в Кипър, където държал близо 5 милиона евро.

 

Както стана ясно обаче, между 30-40% от депозитите ще бъдат конфискувани, което означава, че Слави ще се прости с 2 милиона евро.

 

Това е и причината Дългия да е толкова нервен през последните седмици. След като разбрал за опасността, той пуснал в действие всичките си връзки, за да изтегли парите, но ударил на камък, писа „Всеки ден”.

 

„Трифонов направо е бесен, заплашва финансовите си посредници, които го посъветваха да отвори сметка в Кипър, с линч”, разкриват запознати

 

Години наред Слави държал милионите си в Швейцария. Парите обаче били преместени в Кипър преди 2 години и половина, след като прословутата швейцарска дискретност се пропука покрай диска с информация, предоставен на немското правителство.

 

Дългия тогава се консултирал с финансови експерти и те му дали акъл да си открие сметка в Кипър. „Все пак не всичките му авоари са в Кипър. Част от парите си държи в САЩ и в родни банки. Но ужилването е голямо”, коментират посветени.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*




HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени