Слави изхвърля малката Тереза от шоуто си

2998
06 Август 2016, 11:17
Слави Трифонов се раздели с една от малките звезди в шоуто си - Тереза Неделчева. Слуховете носят, че тежкия характер на Дългия и проблеми от финансов характер са в основата на раздялата, дочу HotArena.

През септември 2013 Гъмзата и Ку — ку бенд търсят малка партньорка на г-н Андреев, която да пее с тях в шоуто. Така се запознават с госпожица Тереза, която става за кратко време звезда.

Талантливото дете бързо набира популярност и се изявява всеки петък в предаването. Натоварената й програма обаче става причина да се потърси нейна партньорка, която да я сменя през седмица.

И след конкурс публика и жури избират Крисия, която се редува с Тереза.

След три години участие в шоуто, Слави и семейството на малкото момиченце се разделят. В хода на преговорите за четвъртия сезон, те искат по-висок хонорар, предвид нейните успехи, но получават твърд отказ.

От своя страна обаче, близките й смятат, че за нея е много натоварено да пътува постоянно от София до Русе. И решават, че е по-добре да си гледа уроците и да продължи самостоятелно.

„Не сме имали конфликт със Слави Трифонов и Ку-Ку бенд, нито пък имаме някакви по-сериозни финансови претенции към шоуто. Те бяха коректни към нас, ние към тях, така че оставаме приятели”, допълва още майката на Тереза Неделчева, пише „България днес”.

От екипа пък разказват друга история. „В дните преди Тереза официално да напусне, имаше напрежение между двете страни. Хората решиха, че дъщеря им се нуждае от повече свобода и няма смисъл да си губи времето с участия в шоуто.

Това тотално изкара Слави извън нерви и той традиционно се разбесня. Не спираше на говори, че той е взел решение да изхвърли Тереза, тъй като повече не му била нужна. Направо беше побеснял”, споделиха случката източници на вестника.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стоян
Преди 1 година
0
Деца нямат място в това шоу. Колкото и да са талантливи са още твърде малки за слава и известност. Слави да търси друг начин да разнообрази, защото вече никой не иска да му гледа простотиите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени