Слави лапва 1 милион от детската „Евровизия”

1826
28 Януари 2015, 13:04


Пари при пари отиват! През последните години шоуменът Слави Трифонов успя да натрупа състояние, но изглежда то не му стига, а той е истински ненаситник. Нова финансова инжекция ще му донесе участието на екипа му в организацията на детската „Евровизия“, узна HotArena!

 

Събитието ще се проведе тази година в София. Дългия и хората му ще ударят едно рамо на БНТ, а в замяна на това ще лапнат по милионче.

 

Само преди ден правителството успя да одобри специален бюджет за младежкото мероприятие, който ще се влее в субсидията на националната телевизия. Мълви се, че цели 5 милиона ще отидат за цялостната организация.

 

Около 1 млн. лева ще бъдат похарчени за менидмънт, продуциране, артистично консултиране, които са поверени на фирмата на Слави, пише „Всеки ден“.

 

Говори се обаче, че никой не е избирал Трифонов да се включи в домакинството на форума, а той сам се набутал.

 

Любимката на водещият на „Шоуто на Слави“ – Крисия, по регламент няма да вземе участие в тазгодишното издание на детската „Евровизия“, но пък ще изпълни няколко песни. От екипа на Гологлавия искали по някакъв да заобиколят правилата и Тодорова да бъде пълноправен участник и представител на България, но от БНТ не били съгласни и искали нов участник.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени