Слави ли е най-големият изрод в държавата?

2994
18 Юни 2012, 13:25


 

Редакторска плесница

 

 

Слави Трифонов проведе стандартния си монолог за значението си в гражданското общество, но не в собственото си шоу, а при Лора Крумова в „Тази неделя”, видя HotArena.net.

 

 

Дългия си присвои „бащинството” на обществените инициативи

 

 

Той имал ключова роля в демонстрациите срещу правителството на Жан Виденов. След тях той повел всенародния протест в защита на медиците ни в Либия. Най-накрая с концерта в Перник повдигнал духа на пострадалите в земетресенията.

 

 

За „награда”, че винаги ясно и високо е заявявал гражданската си позиция, станал дежурен враг на властта и лудите по улицата го атакували.

 

 

Веднъж странен мъж с огромно куче го посочил и казал на домашния си любимец: „Ето това е най-големият изрод в България!”.

 

 

Явно му станало обидно, но в крайна сметка разбрал, че в демонстрациите винаги идват и случайни хора. Странни типове, които са под влияние на алкохола или просто искат да излеят цялата си агресия необезпокоявани, се криели сред тълпата протестиращи, за да изреват „Ууууууууу!”.

 

 

Така Слави Трифонов обясни нападението срещу наранения оператор от БиТиВи.

 

 

Ясно било, че това е вандализъм и не е допустимо. Според Дългия обаче това не бива да отклонява вниманието от младите будни хора. Младежите искали просто да защитят правото си на глас. Те настоявали да бъдат чути, а не просто управлявани от властници, които не се съобразяват с тях.

 

 

Слави, разбира се, почти не даде възможност на другия гост – Иво Сиромахов, да се изяви. Трифонов поздрави демонстрантите за доблестта им. Призова да не се слагат под общ знаменател с разни вандали.

 

 

За него ветото на президента Плевнелиев е победа и доказателство, че гражданското общество е победило самозабравилите се от властта!

 

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени