Слави: Никой не може да ДОКАЖЕ, че съм искал да строя в градинка

4005
16 Май 2013, 15:12


Редакторска плесница

 

„Слави, вярно ли е, че си искал да закупиш парцел до НДК и Бойко ти е отказал. Затова ли го нападаш постоянно?“ С този въпрос зрител се обърна към Трифонов в снощното предаване на живо в рубриката „Жива връзка“, видя HotArena.net.

 

Въпросът бе зададен наред с други неудобни казуси, свързани с политическата обстановка в България. Вместо да го подмине, Слави все пак настоя да отговори.

 

Разбира се, Дългия категорично отрече да има нещо вярно в този слух, пуснат от самия Бойко Борисов по времето когато бе министър-председател.

 

„Когато си на такъв пост, както беше бившият министър-председател и някой в публичното пространство ти посочва грешките, ти предпочиташ да кажеш, че това не е срещу теб като премиер, а срещу теб като човек“, уклончиво започна с оправданията Слави Трифонов.

 

След което рязко отрече: „Аз не съм строител, не разбирам от това, нямам такива интереси и никой не може да ми покаже доказателство за това, че притежавам такава територия. Това е лъжа, която може да е оборена само в съда“, за пореден път се закани Слави и допълни: „Аз да не съм градинар, за да искам този парцел - градинката до НДК“.

 

Трифонов не за първи път заплашва да съди Бойко за клевета. Припомняме, че още в началото, когато тръгна спорът за строежа, Слави се зарече да съди премиера. „Да ме съди, бе“, тросна се Борисов. Тв водещият обаче не го направи.

 

„Слави си отмъщава и ме плюе всяка вечер, затова че навремето не разреших да строи в градинката пред Японския хотел. Нека ме съди, щом иска. Аз знам, че съм бил прав, и тогава, и сега“, категоричен беше бившият премиер.

 

Дали наистина Трифонов е имал подобни апетити, може би никога няма да разберем. Все пак, е странно изказването на Слави, че хем няма нищо вярно, хем не може да се докаже дали е вярно…

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
keti
преди 5 години
-1
pak li si nevinen slav4o
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ж.
преди 5 години
-1
Той на това разчита, че му го е шепнал на уше и няма доказателства. Хора, спрете да гледате този гнусен манипулатор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Геш
преди 5 години
-1
Слави каза: Да покаже някой нотариален акт.(за доказателство моля ви се)?! Е как да покаже някой като Бойко те е отрязал бе, смешник?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени