Слави обвинява Краси Радков за счупения си крак! Ето как един душ-гел го направи половин човек

1672
28 Февруари 2017, 14:00


Слави Трифонов хвърлял обвинения към актьора от екипа му Краси Радков, че заради него е паднал и е счупил крака си, разбра HotArena.

 

 

Оттогава Дългия е половин човек – нито е жизнен по време на снимките на предаването, нито пък може да шава на концерти – седи на стол. А виновникът – един душ-гел..., разказва „Шоу“.

 

 

Краси му препоръчал да си вземе душ-гел, с който да се мие. Допреди това Слави ползвал само сапун. Решил да послуша приятеля си и още при първото измиване се подхлъзнал и паднал тежко на плочките на банята.

 

 

Намазал се обилно, без да се замисля, че няма да може да се задържи на краката си, след като гелът сапочне да се стича. Слави не успява да запази равновесие и пада на лявата си част на краката и чупи тазобедрената става. Веднага му правят операция, за да могат да съберат костите. Слагат му три пирона и още няколко арматурни железа.

 

 

Бях заел целия хотел в Стара Загора и добре, че минаха някакви пичове от техническото обслужване и на единия му казах: Ела ми помогни да си обуя някакви гащи. После много трудно ме свалиха от четвъртия етаж, защото не можеше да влезе носилката в асансьора. И тъй като съм тежък, трябваше осем души да ме свалят с носилката“, спомня си за неприятния инцидент Дългия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени