Слави от жал избрал жената на Борис Солтарийски (Вижте цялата история)

4164
23 Октомври 2015, 16:20


Връзката на Борис Солтарийски и съпругата му Аделина още не може да влезе в нормален ритъм, най-вероятно заради началния тласък, даден й не от любовта, а от Слави Трифонов, разбра HotArena.

 

Първородната дъщеря на Борко навърши една годинка в началото на месеца, а вокалистът на „Ку-Ку бенд“ и красавицата вече мислят за още наследници, но не са напълно сигурно в каква посока искат да се развиват отношенията им.

 

„Борис е много зает с професионалните си ангажименти и не се задържа дълго вкъщи до жена си, за да й помага за Ема. Аделина от своя страна пък е суетна като всяка дама и не иска толкова скоро след първото раждане да преминава отново през неудобствата на бременността. Все се хвалят, че ще направят голямо семейство, но кой знае кога ще се случи", обясняват близки приятели на двойката. 

 

Солтарийски подходи страхливо и с предложението за брак, което забави, докато не разбра, че Аделина чака дете.

 

Борето и Ади се запознават покрай участието на 27-годишната хубавица в конкурса на Слави Трифонов – „Умна и красива“. Моделът на „Ивет фешън“ става втора, но печели повече, защото успява да оплете в мрежите си Солтарийски. Връзката и обаче започнала не с взаимно привличане и неговата консумация, а по доста странен начин.

 

„Малко хора знаят, че Слави тласна Борис към настоящата му съпруга. Водещият се чувстваше много гузен, защото му отне Мартина. Борис много трудно преодоля тази раздяла и особено факта, че бе пренебрегнат точно заради Трифонов. Започна да се среща със случайни жени и накрая дори поддаде на упоритите свалки на Грахич, която дори за малко живееше у тях “, разкриват запознати. 

 

Слави този път проявява нехарактерна за него загриженост към проблемите на подчинените си и сторил необходимо, за да го откъсне от ръцете на Грахич и да го прати в обятията на Аделина. Борко усетил намесата, но не се противопоставил, пише „Всеки ден”.

 

„Трифонов много умело манипулира ситуацията и уж с приятелски съвети направи заварката. Аделина също беше хлътнала и не се прави на недостъпна повече от необходимото“, разказват служители на шоумен №1. 

 

33-годишният гласовит врачанин вече си има хубава съпруга, но тепърва трябва да организира голямо тържество, защото двамата си казаха „да“ миналото лято на скромна церемония. Кумове им бяха Краси Радков и съпругата му Станислава. Трифонов не уважи събитието, но зарадвал новосформираното семейство със скъп подарък.

 

„Точно в онзи момент на Слави хич не му беше до подобни церемонии, тъй като отношенията му с Мартина бяха пред разпад. Двамата се караха постоянно и беше ясно какво ще последва, а той никога не е бил в по-лошо настроение. По някакъв начин съдбата му отмъсти, че открадна гаджето на Борис“, коментират от обкръжението на Дългия. 

 

Солтарийски от своя страна може само да благодари на провидението, че го прати при точната жена. Благодарение на нея е загърбил разгулния си живот, но не може да се оплаче, че не се е наживял, преди да се кротне.

 

„Аделина държи мъжа си много изкъсо. Все пак той е публична личност и има много фенки, готови на всичко да го вкарат в леглото си. Малко след раждането на детето тя дори си въобрази, без да има причина, че мъжът й я мами. Беше готова да го напусне, но накрая се разбраха. Аделина иска цялото му внимание да е насочено само към нея“, обясняват приятелки на моделката. 


Врачанинът с лекота изпълнява ролята си на хрисим съпруг. Той е свикнал да се адаптира отлично във всякакви условия. Точно заради този си свой инстинкт за оцеляване е изгубил много стари приятели. 


„Всички помнят как изглеждаше Борис, когато се яви на конкурса „Аз пея в „Ку-Ку бенд“. Имаше дълга коса и беше върл поклонник на хеви метъла, а сега пее чалга. Той избра славата и парите пред това да бъде себе си. Продаде се на този, който плати най-висока цена за таланта му. За съжаление се отдалечи и от старите си дружки, които не се вписваха в звездния му имидж. Жалко е, но Борето съвсем не е първият или последният, който постъпва така“, с огорчение констатира стар познайник на певеца.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени