Слави отказа на предизвикателството „Ледена кофа“ (Дари 20 бона тихомълком)

1309
28 Август 2014, 11:01


Трифонов не е приел нито едно от предизвикателствата отправени към него в инициативата „Ледена кофа”. Водещият от години отделял голяма сума пари за благотворителност и след старта на кампанията също не направил изключение, научи HotArena.net.

 

За разлика от много политически и обществени личности обаче останал до последно верен на принципите си да не разкрива с какво е помогнал, пише в. „Уикенд“.

 

Според запознати последното добро дело на Слави му е струвало 20 000 лева. За да не се разчуе за него, той дарил сумата през подставени лица. Шоуменът не искал благотворителността му да бъде набедена за рекламна и затова отказал да застане лично зад нея.

 

„Той не обича да показва своята чувствителна страна толкова много. В противен случай представете си колко хора ще се юрнат да му искат пари за щяло и нещяло. Само за болни дечица и сираци е похарчили десетки хиляди левове. Дарява на храмове и музей, но нищо от това никога няма да излезе на яве”, разкриват пред „Уикенд” то обкръжението на гологлавия водещ.

 

Благотворителността на Слави се отключила преди 8 години, когато самият той започна да страда от различни здравословни проблеми. Тогава сякаш, за да изкупи греховете си пред Господ, започнал често да дава на хора в нужда. Разбира се, всичките му акции си останали в тайна. Само на фондацията за помощ на хора с множествена склероза Дългия бил цакал крупни суми всяка година. Заради това дори се коментираше в светските среди, че и самият Слави има това неизлечимо заболяване.

 

Дори след като си стъпи на краката обаче Трифонов не е забравил да отделя своя десятък за благотворителност. Сумите за различните му дарения варирали според различните инициативи. Най-много обаче Дългия давал за деца със специфични проблеми и нужди.

 

„Малките дечица го умиляват. Той вече е във възраст, в която иска отчаяно да има наследник и се опасява, че може също като техните родители, детенцето му да има здравословен проблем. Затова и прави всичко възможно да подпомага такива семейства”, разкриват още запознати с дейността на шоумена.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени