Слави пак се прави на хъш: Не се крийте като мишки!

1614
23 Февруари 2013, 10:20


„Не се крийте като мишки! Излезте на улиците на протест! Не е ли срамно хора с побелели коси да са там, а вие да си стоите у дома и да се чудите как да избягате от България.“ С тези нравоучителни думи Слави Трифонов се обърна към студенти от Техническия университет, видя HotArena.net.

 

Той бе поканен от Студентския съвет заедно с дългогодишния си приятел – политика от БСП Петър Курумбашев. Двамата уж обещаха да не акцентират върху случващото се в страната, но и тази тема не остана неподмината.

 

Той призова студентите да протестират и припомни, че навремето той и колегите му са правили същото. „Днес вече съм стар за това, но всяка вечер имам трибуна пред екрана, където да изразявам гражданската си позиция“, заяви Слави.

 

Припомняме, че когато водеше култовото предаване „Хъшове“, Слави отново ревностно изразяваше политическите си възгледи. Тогава на власт бе Иван Костов, с когото Трифонов имаше сериозни търкания и в крайна сметка Дългия бе свален от екран.

 

Встрани от политическата обстановка, студенти попитаха Слави защо постоянно ходи със засилена охрана. „Никога не съм демонстрирал положение, нито съм фен на подобно поведение в обществото. Охраната е моя преценка, това засяга личния ми живот, който искам да пазя“, обясни Слави, цитира „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени