Слави плаща по 5 бона месечно на ученичка! Крисия не понася новата любимка на Дългия

2636
14 Февруари 2017, 14:00


Слави Трифонов доста щедро се отблагодарява на мачуганите, които намериха място в шоуто му. Така и новият кадър, който се бори чрез кастинг и конкурс няколко месеца – Даниела Пирянкова, ще прибира рекордната сума от 5 000 лв. месечна заплата, узна HotArena.

 

 

12-годишната Даниела заслужено спечели финала на детското състезание в „Шоуто на Слави“ и сега е екранна партньорка на г-н Андреев и Крисия. От екипа издадоха, че Крисия въобще не била във възторг от новата си конкурентка. Тя не харесвала и предишното момиче – Тереза, като имаше слухове, че тя е помогнала да я изгонят, пише „Шоу“.

 

 

Така стояли нещата и с Пирянкова, за която пък не се чувало нито една лоша дума. Била много скромно момиче и за разлика от Крисия, не се държала надменно.

 

 

Дани е подписала договор с Дългия и сега ще му дължи част от хонорарите си при всяка странична от шоуто изява. За сега най-големия й проблем е пътят от Хисаря до София, който трябвало да изминава всяка седмица, за да се появи в предаването. Сумата от 5 000 лева на месец обаче най-вероятно ще разреши и тази трудност.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени