Слави побърка Иво Сиромахов! Дългия изтормози сценариста от завист (Подробности)

2379
30 Юни 2017, 14:00


Главният сценарист на Слави Трифонов – Иво Сиромахов, стана сто пъти пишман, че водеше шоуто няколко дни поред миналата седмица, узна HotArena.

 

Шоуменът седна в горещия стол на Дългия, докато учиндолецът събираше овации на многохилядните си концерти в столичната „Арена Армеец“.

 

Макар че Иво се справи перфектно, дори според публиката по-добре от Славчо в стола на водещия, Сиромахов понесъл купища напътствия и стотици забележки от цербера-шеф, който от едната завист демонстрирал липсата на грам доверие към своя подчинен, проучи „Таблоид“.

 

Дясната ръка на Трифонов дръпна атрактивна реч за отхвърления от депутатите референдум, проведе блестящи интервюта с млади таланти, спортисти и включително интелектуален разговор с нашумелия писател Илиян Любомиров.

 

Но Славчо нищо не признавал, за благодарност пък и дума не станало. Дългия не само че оставил инструкции на Иво какво да говори и как да се държи в ефир, ами дори му обяснил какви мимики на лицето да докарва пред екрана. За капак дори от сцената на „Арена Армеец“ го бомбардирал с есемеси, започващи с „да не забравиш…“, „в никакъв случай не споменавай…“ и „без лигавщини…“. След концертите и изтощителния маратон на водещ Сиромахов бил привикан в кабинета на Дългия, който направил подробен анализ на изявата му като водещ, пуснал му на запис части от предаването на стоп-кадър и го критикувал.

 

Много декламираш, Сиромахов. И се държиш като военен, какъв беше тоя боен тон, тая строева история… Не можа ли да го даваш по-артистично, а не така назидателно?…“, съскал ехидно Трифонов към стария си авер.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени