Слави прецаква Крисия на концертите си (Малката певица тръгна на вокален лекар)

5184
27 Май 2017, 09:42


Малката певица Крисия тръгна на фониатър, научи HotArena.


Детето чудо на българската музика посещава вокален лекар, който я учи как правилно да изговаря сричките и буквите, за да звучат добре по време на изпълнение. Освен това логопедът се грижи и за стойката на Крисия - учи я как да стои изправена на сцената и точната стойка, която да заеме, за да може въздухът да й помага при пеене.


Два пъти месечно малката изпълнителка пътува от Разград до София, за да посещава сеансите и да усъвършенства таланта си. Същевременно Крисия продължава да ходи на уроци в родния си град при музикалната си педагожка Свилена Дечева.


Наскоро изпълнителката имала любопитна случка. След участие в Пазарджик, където пяла за празника на града, огромен брой майки с деца я атакували за автографи. Наложило се няколко полицаи да я обградят, за да не се стигне до инциденти. След внасянето на ред в тълпата се образувала километрична опашка от желаещи да получат подписа на Крисия. Тя търпеливо обърнала внимание на всички и в продължение на два часа раздавала автографи, а униформените чинно останали до края, изпълнявайки ролята на охрана.


Само ден по-рано пък певицата се изяви на стадиона на футболния отбор на "Лудогорец". По случай 6-ата поредна титла на тима от Разград тя изпя новия химн на тима. Песента е авторска, а Криси я видяла за пръв път само 24 часа преди изявата. Тя се справила скорострелно и се представила блестящо на зеления килим.


Паралелно с всичките ангажименти тя се подготвя и за трите концерта на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд", които ще се проведат през следващия месец в столичната зала "Арена Армеец". Малката красавица ще изпълни една-единствена песен, и то в компанията на друг изпълнител. Все още няма яснота кой ще е дуетният й партньор, но изявата на момиченцето в грандиозното събитие този път ще е минимална.


Професионалната програма на Крисия се допълва и от репетициите по латинотанци, които през последните месеци са голямата й страст, и тя дори вече стана републиканска шампионка в своята възрастова група, предават от България днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени