Слави прибрал 1 милион от Крисия! Малкaта певица скъса договора с Дългия заради пари

https://hotarena.net/laifstail/slavi-pribral-1-milion-ot-krisiia-malkta-pevica-skasa-dogovora-s-dalgiia-zaradi-pari HotArena.net
Слави прибрал 1 милион от Крисия! Малкaта певица скъса договора с Дългия заради пари
Работните отношения на Слави Трифонов с неговата любимка Крисия Тодорова приключиха. Дългия вече не е продуцент на ангелогласното хлапе от Разград, което на 1 навърши 14 години. Неин продуцент засега е баща й Марин Тодоров, научи HotArena. 

„Крисия вече няма да е част от шоуто, нито от продуцентската компания на Слави Трифонов”, обяви таткото на Крисия. Седмокласничката и фирма „Ceдeм ocми” са пpeĸpaтили дoгoвopa cи пo взaимнo cъглacиe. „Ocтaвaмe пpиятeли c xopaтa oт „Шoyтo нa Cлaви”, нямa дpaми и нe cи тpъгвaмe cъc cĸaндaли“, зaяви oфициaлнo Toдopoв. Toй oбяcни, чe Kpиcия вeчe e пopacнaлa и имaла вce пoвeчe лични aнгaжимeнти, ĸoитo пpeчели нa изявитe й пpи Cлaви. Moмичeнцeтo трябвало да нaблягa повече нa ypoцитe и изпититe cи, зaщoтo й предстояли изпити в столичното музикално училище. изпитът зa нeгo ce oчepтaвa дocтa тpyдeн. Заради кандидатстването графикът на Kpиcия бил претоварен с ypoци по китара и пеене. Музикалните й участия обаче продължавали, но вече opгaнизиpaни единствено oт ceмeйcтвoтo й.

„Kъм днeшнa дaтa caми cи opгaнизиpaмe изявитe нa Kpиcия. B чeтвъpтъĸ й пpeдcтoи ĸoнцepт в Πлoвдив, нa 10 юни oтнoвo e тaм, a нa 18 юни щe пee пaĸ в Coфия. Kpиcи e щacтливa, чe oтнoвo имa пyблични изяви и мoжe дa пoĸaжe тaлaнтa cи пpeд xopaтa“, признава бащата Марин Toдopoв. 
Повече от ясно е, че причината за раздялата със Слави е финансова, макар тя да не се посочва официално. Като продуцент на детето-звезда, Дългия получавал 50% от хонорарите й. Ставало дума за наистина сериозни суми, особено преди години, когато малката сладурана имаше по 4-5 ангажимента в седмицата. Смята се, че в касата на Слави са влезли над 1 милион лева от талантливото дете, пише \"Уикенд\".

Звездата на Крисия изгря, когато бе едва 9-годишна именно във вечерното шоу. Момиченцето веднага се превърна в негова любимка, а Дългия имаше големи планове за нея. Шоуменът искаше да превърне хлапето в световноизвестна звезда, но уви, семейството й прекрати отношенията си с него. Крисия няма да участва в грандиозния концерт на „Ку-ку бенд” в Лондон, затова пък за английската столица заедно с музикантите на Слави ще излетят близнаците Хасан и Ибрахим, които заеха второ място на „Детската евровизия” преди 4 години. 

10 Коментара

Пет минути слава

преди 5 години

Нормално е да прекратят договорът на Крисия - тя отдавна се изчерпа. Прекалената алчност не води до никъде.

Коментирай

до Пет минути слава

преди 5 години

Договорът не е прекратен , защото е изчерпан злобарино , а защото тя трябва да кандидатства за средното си образование и трябва и да учи за тези изпити.Тя не е машина да се справя с толкова натоварване отгоре си.Като си влезе в музикалното училище и се успокоят нещата около нея ще видиш как пак ще заработят.Забележи , че се разделят нормално.Мислиш е случайно ли ? Детският и период при него свърши , но много скоро ще започне по-сериозното,а дотогава ще е малко самостоятелна.Както виждаш пак си има ангажименти момичето , а ти си пиши редовните глупости.Как живееш с тази злоба ми е чудно , но явно само тя те крепи.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Крисия беше на път да стане звезда, а родителите я спират заради античните си схващания че трябва да учи. За какво й е да учи? С такъв глас не й трябва. Ако бях на нейно място да съм прекъснала училище и да се занимавам само с участия. Още повече че около готиния Слави има много пари!!!

Коментирай

петя

преди 5 години

Крисия бе жестоко употребена!Както от родителите си,така и от ненаситния Трифонов!

Коментирай

:-)

преди 5 години

Добре, тате на Крисия! Разбрахме, че висиш тук да защитаваш отрочето си! За мен тя се изчерпа и точка! Факт е, че изявите и са далеч по-малко от преди. Всеки има право на мнение, живеем в свободна страна! Каквото и да пишеш, както и да ме обиждаш няма да промениш това, което мисля! От кога да изразяваш мнение, различно от на някой друг, те прави злобен??? Да прочете да съм обидила някъде Крисия? Или просто се чувстваш длъжен да я защитаваш?

Коментирай

до Пет минути слава

преди 5 години

За пореден път ти казвам ,че не съм баща и нито съм и роднина , нито имам общо с нея.Няма ли да си смениш малко приказките ? Няма ли да смениш малко прийомите си ? И не си говори в женски род , защото знаеш , че не е така.Толкова ли ти е трудно да схванеш , че има хора извън семейството и които считат , че е недостойно това , което всеки път пишеш по адрес на нея или родителите си ? Каквото и да пишеш момичето ще си върви напред в живота и ще получава това към което се стреми.А ти докъде ще докараш оттук нататък ? Ще обикаляш там където има статии за нея и ще драскаш безмислиците си ? Благодари се , че я има на тази земя , защото тя ти осмисля живота и очевидно те кара да се чувстваш жив.Ти не изразяваш мнение , ти издаваш присъди.Определяш кой е изчерпан и кой не ? Кой си ти да го правиш ? За какъв се взимаш изобщо ? Как може да е изчерпано едно 14 - годишно дете , което тепърва ще гради живота си и ще намира място в него ? Пишат ти в статията за ангажиментите , но ти не го възприемаш , ти искаш злобничко да се изкефиш , че видиш ли работата се разсъхнала.Тя тепърва ще има още повече ангажименти и всички го знаем.Образованието обаче е много важно и аз съм на същото мнение като родителите и.Тези хора знаят какво правят и очевидно я обичат много.При теб явно не е било така.

Коментирай

до Пет минути слава

преди 5 години

Малоумно е да смяташ , че във времето когато и предстоят матури и най-важните изпити , тя ще хукне да обикаля страната за участия.Защо ? Няма време пред нея , та ще хуква на теб да угажда за да не си приказваш редовния репертоар.Образованието е много важно и родителите и са прави , мислят за нея и очевидно я обичат много , твоите са другата крайност и явно са се провалили с теб.

Коментирай

Психопат!

преди 5 години

Луд ли си да се обясняваш толкова! Мислиш ли, че ще ти чета излиянията? Хайде в ляво!

Коментирай

до Психопат

преди 5 години

Да шушумиго знам , че ще влезеш и ще ги прочетеш..Това се и случи и успя да се огледаш в очите на другите..Психопатът си ти , че ходиш след Крисия по статиите за да пишеш малоумията си..Когато човек не одобрява някой изобщо не се занимава с него , ти се замисли какви ги вършиш., колко злоба или неясна низка страст те води дотам да се чудиш каква глупост да измислиш за нея.

Коментирай

Комшия

преди 5 години

За съжаление никой не може да си избира родителите..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.