Слави психяса, внедри тайна охрана в публиката (От какво се страхува?)

2255
06 Май 2016, 15:00


С годините Слави Трифонов става все по-мнителен и измисля все нови и нови способи, с които да сведе до минимум възможността да стане жертва на атентат, научи HotArena.


Знаейки, че е трън в очите на мнозина, шоуменът се е презастраховал във всички ситуации, в които има възможност да се окаже в заплаха. Той е следван по петите от охрана не само на улицата, по заведенията и на всички места, които посещава, но и на работното му място.


Дори в студиото, в което се записва "Шоуто на Слави", Дългия не се чувства в безопасност и затова е внедрил хора от охраната си сред и без това малобройната си публика. Тримата гардове под прикритие имат разрешителни за оръжие и вероятно няма да се поколебаят да го използват, за да защитят работодателя си.


Истината за тайната охрана на Трифонов лъсна наскоро, когато младеж със забавено умствено развитие притесни Слави по време на запис. Докато Слави си карал по сценарий, момче от публиката се провикна по негов адрес „Татко, татко“. Това накарало водещият да замръзне и страх и веднага наредил да спрат записа, пише "Всеки ден".


„Погледнах наляво, където мой човек под прикритие стои в публиката, и той вдигна ръце, в смисъл „Не знам к’ъв е тоя“. Помислих си, че сценаристите си правят някакъв номер с мен“, разказва Слави. Младежът обаче продължил с виковете, което наложило едрите гардове да го изведат от студиото, за да може записът да продължи. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dsn
преди 2 години
0
това сте го преписали от книгата.а случката е от преди 3 години.тъпанари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Димитрова
преди 2 години
0
Слави Трифонов години ,години промива мозъци на млади хора с темите ,които касаят от кръста надолу... това е престъпно,защото по-простичките хора му подражават ,дори и на начина му на пеене с широко отворена уста като врякане на жаба... и този човек иска да влиза в политиката ?!?!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
голям майтап
преди 2 години
0
Някой е искал да си направи кудош със Слави и е платил на момчето да вика ''татко,татко..'' ,- и да му гледат сеира,и да се хилят зад гърба му...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени