Слави се кичи с еленови рога

933
11 Май 2017, 11:17С огромни еленови рога се фука в офиса си Слави Трифонов. Дългият се хвали, че е запален ловец и това е един от трофеите му, който е и най-голямата му гордост, научи HotArena.


Дългият лично е отстрелял животното, което тежало над 300 кила, при това съвсем наскоро. В колекцията си той има няколко кошути, сръндаци, диви прасета и муфлони.


Някои от тях намират място в офиса му, а други—в дома му. Освен ловните трофеи, Слави се фука и с живи екземпляри.


Любими са му рибите в аквариума в кабинета му.

Колегите му често се шегуват, че когато трябва да ги мъмри ги вика „при рибите”. Но за ловната си страст почти не говори.


„От години се вълнува от това, има и няколко пушки, правени специално за него. Но пред нас много-много не говори за това”, коментират още те.


Преди елена, Слави отстрелял диво прасе с тегло от 200 кила и глиги 23,6 см дълги. Заради това стана носител на златен медал от глигански лов в елитната станция в Балчик.

Слави има няколко трофея зад гърба си и често отскача до ловната станция.

По лова го запалил ексдепутатът Росен Петров и то още през 2009 година. Бившият полицай дори записал шоумена на курсове по ловна стрелба, след което цели шест месеца обикаляли из родните ловни стопанства.


Преди елена, Слави се хвали с друг трофей—муфлон. Рогата му достигали дължина от 95 см, а водещия и до днес се опитва да подобри рекорда си.

Шоуменът обаче предпочита да пази в тайна ловната си страст. И като неизменно условие пред домакините изисквал да не коментират заниманието му.

Сред любимите му стопанства е „Женда” в Източните Родопи. Пълна мистерия обаче е кой ще му прави компания по време на лова.


Дълго време се шушукаше, че в ловните му приключения се случвало да го придружи бившия президент Георги Първанов. А също така и мастити бизнесмени, които хвърлят луди пари, за отстрелването на една дива свиня.

Иначе Слави предпочита да използва поръчковата си пушка „Браунинг”, която се оценява на над 10 000 лв. Друго характерно за него е, че винаги отказва на домакините да му приготвят уловения дивеч.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени