Слави се мъчи!

3355
15 Юни 2013, 12:00


Тв водещият Слави Трифонов страда от безсъние. От седмица насам Дългия не мигва по цяла нощ и това видимо се отразява на визията му, научи HotArena.net.


Тъмните кръгове под очите си, причинени от безсънието му, Слави крие с огромни черни очила. Но умореният му вид и нелогичните понякога реакции показват последствията от неспокойните му нощи.


От екипа на шоуто му се опитват да го убедят, че причина за недоспиването му са постоянните магнитни бури, които се отразяват на кръвното му налягане. И въпреки съветите им да наблегне повече на любимия си шоколад, за да намали негативните последици, Слави въобще не ги слуша.


Дългия обаче смята, че причината е, че е зарязал фитнес тренировките си.  От месец – два Слави почти не спортува, не се уморява физически и затова не може да спи.


Покрай безсънието си Слави е спрял да яде дори от любимите си шоколадови бонбони от популярна швейцарска мярка.


Страстта на Трифонов към шоколадовите вкуснотии е пословична. Това го знае всеки, който отива при него с молба или с неприятна новина и носи задължително от какаовото изкушение, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
СТОЙКО СТОЕВ
преди 5 години
0
УБЕДЕТЕ ГО ДА НЕ ПРЕИГРАВА,ОСОБЕННО СП КРАСИ РАДКОВ - ИЗЛИШЕН И ИЗКУСТВЕН СМЯХ ОПРОСТЯВА ДОБРИЯ ЗАМИСЪЛ НА СКЕЧА.ВИНАГИ КОГАТО ВЕЧЕ ВИЦЪТ УЗРЯВА ТОЙ НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ ЗАДАВА ПРОСТАШКИ ВЪПРОСИТЕ - КОЙ, КЪДЕ, КАК,, И ТОГАВА ВЕЧЕ МЕХУРА НА ВИЦА СЕ СПУКВА И САВА ЕДНА ПРАЗНА ПАУЗА - ТАКА ПРЕКЪСВА И МАБКИЯ АНДРЕЕВ,А ДЕТЕТО СЕ ЗАДЪНВА И ВЪОБЩЕ ТАЗИ ИДЕЯ ЗА АНДРЕЕВ НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ИШ КАТО ЧЕ ЛИ Е ИЗЛИШНА ВЕЧЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени