Слави се подигра с Кобилкина

2691
03 Април 2014, 12:30


„По принцип викам Наталия да коментира отношенията между мъжете и жените, но сега е неразположена, затова поканих Катъркина“. Така Слави Трифонов посрещна в студиото си Мариан Бачев, който влезе в кожата на известната терапевтка Наталия Кобилкина, за да се подиграе с нея, дочу HotArena.net.

 

Слави Трифонов спретна неочаквана гавра на Кобилкина, въпреки че само допреди две години, двамата бяха първи приятели. Известната сексоложка дори водеше собствена рубрика в шоуто му.

 

Двамата неочаквано прекратиха професионалните си отношения, като и до днес мълчат за причините за раздялата. Говори се, че Слави бил възмутен от нахалството и алчността на терапевтката, която решила, че шоуто му се гледа само заради нея.

 

„Аз нямам нужда от реклама, аз съм Кобилкина от Би Ти Ви и знам къде е ключът към щастието — в гащите на жената“, хвалела се Наталия.

 

Тя изнервила Слави и екипът му с навика да си развява „йонито“ под носа им. „Разхождаше се с къси полички, идваше без бельо, всички около нея губеха ума и дума, не можеше да се работи“, възмущават се хора от екипа на Трифонов.

 

Само преди няколко дни Кобилкина за пореден път възмути обществото с неадекватно изказване. „Идва пролет… и ще можем да разхождаме нашите йони в парка… Нека и те да се радват на пролетта и да се проветряват. Много е приятно чувството“, философства на страницата си във Фейсбук Кобилкина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бат Сали
преди 4 години
0
Заслужават да им се направят паметници из цяла България на йонито и понито на Всемирната спасителка Наталия Кобилкина и на нейното бизнес катърче Делчо Добрев Кобилкин, за да се събират хората на поклонение. Вижте фото галерия ( h t t p : / / public. fotki. com /salich/katurkini/ ) - Кобилка на медитация, на лекция, на разсходка с Делчо Тапиркин.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени