Слави си смени ченето (Сложи импланти за 10 бона)

3059
27 Юли 2014, 11:07


Дори да имаш и хубави зъби – се развалят, гласи неписаната, но вярна поговорка, или поне за Дългия. Затова на Слави се наложи да инвестира 10 бона в нова усмивка, научи HotArena.net.

 

Слави Трифонов е взел превантивни мерки срещу своя кошмар, старостта, и се е подсигурил срещу първия и основен признак за това, че един човек е към своя заник. Шоуменът е подменил почти цялото си чене със зъбни импланти и се е избавил от поставянето на протези, пише в. „Уикенд“.

 

Госпожица Тереза от рубриката „Запознай се с малките” наскоро разкри пред телевизионната аудитория на Дългия по какво един ден може да познае, че вече е старчок. „Слави, когато зъбите ти започнат да спят отделно от тялото ти, да знаеш, че си трета възраст компетентно обясни малката певица от Русе.

 

Оказа се обаче, че Трифонов се е подсигурил точно срещу този момент. Учиндолецът призна, че се е възползвал от услугите, които предлага съвременната стоматология. „Не е нужно да чакаш зъбите да ти изпадат, че да си направиш зъбни протези. Сега правят зъбите така, че да не падат. От личен опит ти го казвам, доста е болезнено”, размени преживяванията си с г-ца Тереза Слави.

 

Той подменил ченето си преди около 2-3 години, разясниха пък компетентни източници на „Уикенд”. Тв водещият го закъсал изведнъж с костоподобните образувания в устната кухина, които служат за разкъсване на храната и първичната й механична обработка.

 

Заплеснат по шоуто си и славата години наред Слави не обръщал никакво внимание на зъбите си. Едно от нещата, които гологлавецът ненавиждал най-много бил звукът, издаван от машинката, докато стърже от зъбите. Заради всякаква липса на грижи обаче в един момент кътниците на Дългия започнали да му отмъщават и да не му дават покой с дни. Но вместо да хукне при зъболекаря, Славчо приемал течен аналгин в конски дози.

 

Когато вече болките били нетърпими, а кариесите станали видими и загрозили усмивката му, чак тогава суетният водещ се взел в ръце. На два курса подменил най-развалените зъби с импланти. Ако се вярва на клюката из кулоарите на шоуто му, за новата си усмивка учиндолецът се е бръкнал с 10 бона. Имал обаче да ремонтира още от ченето си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анонимчо
преди 3 години
0
Дори и да имаш яка пишка, един ден увисва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени