Слави става професор

1764
14 Юни 2016, 10:43Шоумена Слави Трифонов става професор. От известно време Дългия е канен да чете лекции по лидерство във Висшето училище по застраховане и финанси, научи HotArena.

Новината бе потвърдена и от Лора Крумова, която призна, че Дългия е канен за лектор там. „Да, вярно е. Трифонов изнесе лекция при нас един ден след концерта си на стадион „Васил Левски”. Той за втора година ни е лектор”, коментира журналистката Лора Крумова, която в момента, заедно с Галя Щърбева води журналистически профил във ВУЗ-а, пише „България днес”.

От ръководството на университета искат да привлекат Слави като постоянен преподавател, който да изпитва студентите. Самият шоумен обаче засега приема поканите да бъде само гост — лектор, а не и преподавател на пълен щат в училището.

"Това не са лекции в класическия смисъл на думата, а по-скоро споделяне на непосредствен опит. Слави разказва твърде увлекателно с какви проблеми се е сблъсквал, какви битки е водил и какви решения се е налагало да взима. Това са уроци по харизматично лидерство, които няма как студентите да научат, освен когато се сблъскат с тях в живота", споделят още Лора Крумова и Галя Щърбева.

Преди Слави тук са чели лекции директорът на телевизия „Фокс” Красимир Николов, Маги Халваджиян, Димитър Митовски, Севда Шишманова и други.Самият водещ също е силно впечатлен от младите таланти в университета. И е съгласен, че те са наистина деца с бъдеще.


Сред тях са момче, което е продавало кафе на автогарата в Пловдив, а сега е сценарист в шоуто на Слави. Тук е завършила и Кристина Гавазова, в момента водеща в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Част от студентите работят в Нова телевизия, като има и такива, които са свързани с риалити проекти, работят в радио, сайтове и други медийни издания.

Що се отнася до Слави Трифонов, покрай преподавателската кариера, Дългия е решил да оправи и личния си живот. Самият той е споделил, че смята скоро да се ожени и да създаде семейство. И едва след това да влиза в политиката, но в качеството си на сив кардинал.

Шоуменът няма амбиции да става премиер или президент. Самият той не крие, че иска просто да помогне на хората да променят статуквото. Но не и сам да се превръща в кукла на конци.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени