Слави страдал от прогресивна депресия (Голямата му любов Маги успяла да го измъкне)

3062
03 Април 2016, 15:00


Магдалена Ангелова – голямата любов на Слави Трифонов се оказала ключов фактор, за да бъде той това, което е в момента, разбра HotArena.

 

Крехката дама многократно помагала на своя покровител, с когато деляха един покрив в продължение на няколко години, не само да стъпи на краката си, но и да се задържи на голямата сцена, писа „Уикенд“.

 

Двамата обичали да разговарят с часове на чаша вино, а този им стар навик се запазил и до днес. Първите съвети на Маги към Дългия почнали още по време на следването й по психология. Тя забелязала, че той е по-предразположен към изпадане в депресия от други, защото имал изключително натоварен работен режим.

 

След няколко разговора разбрала, че спортуването, редовният фитнес и каквито и да било други физически натоварвания няма да му помогнат. Тогава се наложило да подходи съвсем професионално към своя любим.

Започнала да му задава въпроси, свързани с първите му 7 години и със съответните травми, които една или друга житейска ситуация може да му е нанесла. Маги била убедена, че биологични различия в определени мозъчни структури, хормонални промени и наследствена предразположеност са все фактори, които повишават вероятността от развиване на депресивно разстройство.

 

То от своя страна се отключвало при тежки житейски ситуации, ниско самочувствие или подкрепа от най-близките. Какво точно й е споделил Слави, остава в тайна, защото малко след раздялата варненката била помолена тактично да подпише декларация за конфиденциалност.

 

Така тайните на Трифонов останали завинаги скрити. В знак на благодарност той обещал винаги да помага да бившата си половинка, както и да финансира почти всичките й професионални проекти, за които тя го моли.

 

Така в кабинета на Маги посетители редовно могат да получат негов диск, защото доста често той се подарява на редовните клиенти. По време на семинари Ангелова рекламирала музиката на „Ку-ку бенд” и в крайна сметка двамата живеели охолно и щастливо, макар и разделени. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени