Слави Трифонов изхвърля Тодор Башиянов (Дългия крещи бесен в ефира)

6279
26 Март 2017, 10:15


Слави Трифонов е отправил последно предупреждение за уволнение на актьора Тодор Башиянов, научи HotArena.


В понеделник вечерта зрителите на „Шоуто на Слави” станаха свидетели на 4 поредни гафа в скеч на комика, които разгневиха Дългия и буквално го изкара извън нерви. 

 
Пред екипа на вечерното шоу и зрителите на Би Ти Ви водещият прекъсна пародирането на Башиянов на певеца Рафи Бохосян.


Повод бе първата издънка на пловдивчанина, която вдигна кръвното на кибритлията Слави. Актьорът започна да импровизира и грабна очилата на шефа си. „Супер яки цайси! Абе, как гледаш, бе човек? Светът не е толкова позитивен”, провикна се Тодор и започна да танцува със скъпарските цайси на Слави.


Под изумения поглед на Трифонов Башиянов подскачаше на сцената, а водещият прекъсна изпълнението му и внезапно обяви, че е време за реклами. Вместо да се кротне, Башиянов още повече се развихри. Докато комикът имитираше как пее къдрокосия арменец Рафи, направи няколко лапсуса.


„Е, нищо, де! За едно изречение 2 гафа!”, опита се да разведри атмосферата актьорът. Чашата преля, когато Башиянов попита Слави знае ли защо арменците имат големи носове. „Ами, за да надушваме парите! Ти също надушваш парите. Като те приближа и ми замирисва на лукс”, изцепи се актьорът. 


„Махай се!”, кресна му шоумена, а Башиянов се провикна, че сигурно глобата му вече е готова. На финала на скеча си Тодор отново оплете езика си и уж на шега подхвърли, че това му е четвъртата издънка.


Уви, нито на Слави, нито на публиката в студиото им беше смешно. След финала на предаването Трифонов привикал Башиянов в кабинета си на разговор “при рибите”. Не само екипът на Слави, но и зрителите на вечерното шоу отдавна знаят, че провинилите се служители на неговата фирма „Севън-ейт” са привиквани в офиса на Дългия, в който има гигантски аквариум с рибки. Там немите земноводни ставали единствените свидетели на караниците на 4 очи и с високи децибели  между учиндолеца и сгафилия служител. 


Преди време Тодор провалил актьорската вечер с гръм и трясък по средата, след като Дългия прекъснал етюда му. Слави се разгневил на превъплъщението му във водещия на „Сделка или не” Румен Луканов. По време на рекламите водещият изпаднал в истерия и демонстративно показал, че не харесва актьорската му имитация. Трифонов решил, че няма смисъл скечът да бъде показан до край и след края на рекламите обявил, че „това е всичко за тази вечер”, предават от Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-1
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени