Слави Трифонов: Не мога да повярвам, че Виктор Калев харесва мъже! (Дългия ще го лекува)

3616
30 Юни 2016, 12:12


Слави Трифонов не може да преодолее неразбирането си към различните, заради което до ден днешен той отказва да приеме, че един от най-талантливите му актьори – Виктор Калев, е хомосексуалист, научи HotArena.

Неотдавна дори, досущ с хитлеровски похват, Дългия предложил психоаналитик на популярния комик за лечение на сексуалната му ориентация, оплакал се Виктор в тесен кръг приятели.

„Слави винаги е мразел обратните! Това е причината навремето да се скара с Камен Воденичаров, заради това не се спогажда и с Васил Найденов, а Виктор Калев доскоро бе единствената мека китка в обкръжението му. Именно в това е и разковничето за липсата на колоритни личности в екипа на „Шоуто на Слави“, разказват хора от предаването.

Когато Виктор Калев подписал договора си с шоуто преди 12 години, Трифонов си нямал и бегла представа, че актьорът залита на левия бряг. С годините обаче Слави започнал да подозира подчинения си и дори го въртял на шиш с постоянните въпроси защо си няма приятелка, кое е гаджето му, дори веднъж пред целия екип го попитал: „Абе ти, човек, не правиш ли секс?“. След като Дългия се усъмнил в мъжествеността на Калев, той дори го викнал на четири очи и му предложил специализиран психолог, с когото Виктор можел да говори за всичко, което го вълнува.

Помощта обаче се оказала „мечешка услуга“, тъй като комикът се засегнал още повече от неразбирането от страна на шефа си. Утежняващо за психиката на Калев били и постоянните шеги по адрес на хомосексуалистите, както и просташкото парадиране на Слави с натрупаните от него бройки.

В приятелска среда Виктор се оплаквал от тираничното отношение на колегите си в „Шоуто на Слави“. Музиканти и сценаристи не пропускали повод да се изгъбаркат с някоя мека китка, като често отправяли хапливи шеги и директно към Виктор. Именно това била и една от основните причини, заради която Калев не харесвал професионалната си среда на виреене, която го ограничавала и поставяла в окови да бъде себе си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени