Слави Трифонов призна: Провалих се в живота! (Дългия се оказа фен на брака по сметка)

6380
12 Февруари 2016, 14:58


Наближаващият 50-те ерген Слави Трифонов призна пред петте най-красиви българки, че личният му живот е пълен провал, защото така и не е успял да създаде семейство, разбра HotArena.

 

В шоуто си в сряда вечерта Дългия бе поканил носилите короната на „Мис БългарияЮлия Юревич, Ваня Пенева, Габриела Василева, Марина Войкова и Радост Тодорова, за да си говорят за любовта, пише „Всеки ден“.

 

Хубавиците го подпитваха за любовния му живот, на които явно по сценарий моралът на учиндолския шоумен трябваше да изпъкне с уж искрени отговори. Вместо това Трифонов флиртуваше нескопосно с красавиците и се изпусна за принципа си в личните връзки – да си прагматичен.

 

Аз съм прагматик в тия неща“, на няколко пъти повтори кандидат-политикът. Трифонов започна да откровеничи, че не му се е получавало с връзките, защото дори първоначално да обичаш един човек, след известно време го разлюбваш. Дългия призна добре известния факт, че е твърде избухлив и това му пречи за дългосрочни отношения. Но не пропусна да даде мъдър съвет на миските да внимават в избора на съпруг и да гледат качествата, а не само външния вид и секса.

 

Много са важни качествата за един мъж“, откри топлата вода Славчо. Той не пропусна да попита всички девойки имат ли си гаджета и бе учуден, че получи положителен отговор от три от тях, при положение че са млади и красиви. Трифонов ги посъветва да изчакат мъжете да се бият за тях и да ги оценят. Дългия бе изненадан, когато Мис България 2011 Ваня Пенева твърдо заяви, че има приятел и че за нея любовта е отдаване и страст.

 

В крайна сметка кандидат-политикът призна, че му е трудно да поддържа стабилна връзка, защото животът му е нестандартен и режимът му е различен от този на обикновените хора. На фона на личните си несгоди шоуменът посъветва красавиците да не пренебрегват семейството и раждането на деца в името на кариерата.

 

Докато си млад, може да мислиш, че кариерата е най-важното, но после разбираш, че изобщо не е така“, направи се отново на педагог Дългия. „Ето, аз проявих уважение към работата си и още не съм направил семейство“, ожали се той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мое мнение
преди 2 години
-2
Нормално е,след като си бил с един човек много време,да не изпитваш към него толкова силни чувства,както в началото на връзката. Слави може да си създаде дете с някоя жена,която харесва и уважава,не е задължително да ''умира от любов'' по нея,нито пък е длъжен да се ожени за нея. Достатъчно е тя да е едно добро, разбрано и търпеливо момиче,не от типа ''златотърсачки'',на което Слави още в началото трябва откровено да каже какво да очаква от връзката си с него и какво той очаква в замяна от нея (респективно и тя на него).Само тогава,според мен,може нещо да се получи в живота му - поне ще се радва на дете...( и на истинска приятелка).
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени