Слави Трифонов в сензационна изповед: Кълна се - не взимам забранени субстанции!

3597
03 Декември 2015, 12:00


Слави Трифонов за първи път коментира един от най-упоритите слухове по свой адрес – че редовно шмърка, узна HotArena.Мълвата, че Дългия е зависим от дрогата, се носи от поне 15 години в шоубизнеса. Слави признава, че и той е чувал този слух и няма никаква представа как се е появил той. Трифонов се кълне, че никога през живота си не е употребявал кокаин или друга дрога, пише „Уикенд“.

 

Между другото, аз често съм чувал слухове, че съм наркоман. Което винаги ме е изумявало. Аз и кафе не пия, камо ли алкохол или каквито и да било стимуланти Плюс това един човек, който ползва наркотици, той има ясни психически и чисто визуални отклонения от един момент нататък”, казва Слави. Изповедта си той прави пред главния си сценарист Иво Сиромахов в книгата „За мен е чест”, която излезе преди дни на пазара. Там е отделено специално внимание на мълвата, че шоумена шмърка кокаин.

 

Слуховете се носят от години, но през 2005 г. плъзва мълвата, че от редовна употреба на бял прах носа му е изтънял и той си е инсталирал златна ноздра. Такава публикация се появява и на първа страница на несъществуващия днес в. „Папарак”, който в крайна сметка е осъден за клевета от Трифонов.

 

„Реших обаче да си направя всякакви изследвания, за да докажа, че не съм наркоман и не ползвам дрога. Взимаха ми проби откъде ли не, ходих в Пловдив в психодиспансера заедно с всички наркомани на метадонова диета. Те ме питаха момчетата там: „Ти кат` нас ли си?”, викам: „Бе, не съм, пък и в крайна сметка к`во значи „кат` нас ли си?”, нали, вие трябва да се лекувате”.

 

После един доктор ми вкара 20 сантиметра сонда в носа, с камера, за да види имам ли златна ноздра”, описва живописно Слави проучванията. В крайна сметка доказва с прецизни лабораторни изследвания, че никога не е ползвал наркотици.

 

Слуховете обаче не секват. Периодически се появяват клюки, че е зависим от кокаина. Наскоро му се случва във фитнес залата да се заговори с „няк`ва госпожица”, която се оказва редовна зрителка на шоуто му. Тя му задава фронтален въпрос - дали не е наркоман.

 

Тя ми казва, че имало такъв сух. И аз я питам: „Добре де, откъде идва това нещо? Ти как мислиш?”, а тя казва: „Аз ще ти кажа откъде идва. Според мен - защото много често в предаването се пипаш по носа. Което означава, че сигурно преди това си шмъркал”. И до ден днешен си мисля затова всеки път, когато си пипна носа. Защото наистина имам този навик”, казва Слави.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени