Слави вдига революция

1427
16 Юни 2017, 12:00Слави Трифонов организира революция. След като парламентът отхвърли предложението за мажоритарния вот, инициатора на народния референдум обяви, че народът ще си потърси правата, научи HotArena.


Шоуменът, който преди повече от година инициира национален референдум, заяви, че вотът на 2,5 милиона българи трябва да бъде зачетен. И с действията си народното събрание е суспендирало конституцията.

Днес депутатите в Народното събрание суспендираха българската конституция. В конституцията пише, че цялата власт произтича от народа и народът упражнява властта си и пряко. На референдума народът пряко упражни властта си. Пряко изрази волята си.


Днес депутатите не признаха тази воля и практически извършиха държавен преврат." ,написа Слави.

Шоуменът заяви, че референдумът е неговият начин да изрази своята гражданска позиция. И в отвореното писмо, той допълни, че ще защитава позицията си до край.„От днес ние не живеем в демократична държава. От днес ние живеем в някаква уродлива форма на партийна аристокрация. Аристокрация, която живее и управлява с една-единствена цел — собственото си благо. Това са фактите.
И ние трябва да ги осъзнаем.


В европейската история обаче аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта. Дали по мирен път или с революция — няма значение. Ние също ще изминем този път. Ще има възмездие. По един или друг начин. Това ще реши българският народ. Аз също съм част от българския народ и ще бъда част от това решение.И понеже наистина всичко зависи от българския народ, все казвам, че той е суверенът по конституция, в крайна сметка наистина е така. Не защото аз го казвам. А защото е така. В крайна сметка такава е демокрацията. А историята е показала, че българският народ е мъдър.


Затова ще завърша с две поговорки.


"Каквото повикало — такова се обадило."


И


"На зла круша–зъл прът."


Дали протестът му ще бъде подкрепен от масите, или Слави ще търси друга алтернатива, за да предизвика промяна в закона, предстои да видим.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-1
В България..........революция..........ахахахаааа!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени