Слави води с кръвоизлив в окото

2943
03 Април 2013, 15:00


Шоумена Слави Трифонов пак закъса със зрението. Дългият едва успя да изкара предаването си в понеделник вечерта, тъй като получи кръвоизлив в окото, разбра HotArena.net.

 

Дългият води шоуто с огромен кръвоизлив в лявото око, което бе зачервено и подуто. Заради проблема си той едва успяваше да чете аутокюто и сценария и се налагаше постоянно да сваля и слага диоптричните очила.

 

Хора от екипа на Слави коментират, че шоумена търпи поредната криза заради смяната на сезоните. „Всеки път в преходното време, симптомите му се засилват и влиза в остра фаза. Есента обаче беше по-зле и за това ходеше с тъмни очила. Сега този кръвоизлив не е голям проблем”, коментират те.

 

Трифонов обаче видно страда и на няколко пъти търка очите си с надеждата да проясни зрението си. Запознати с проблема твърдят, че той е от няколко години все повече се задълбочава, а зловещата диагноза е атрофия на зрителния нерв.

 

Засега Слави се спасява със скъпи лекарства и процедури, но е категоричен, че няма да се откаже от шоуто. Дори най-модерните терапии обаче не предлагат пълно излекуване и дори за водещия било ясно, че той само може да стопира развитието на болестта.

 

Заради проблемите с очите Дългия живее почти аскетично. И се старае да не се претоварва с излизания по нощни заведения, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени