Славин крал кола (Победителят от Х Фактор имал и други криминални прояви, ВИЖТЕ)

2631
12 Февруари 2015, 16:32


Като малък, победителят в „Х Фактор” Славин Славчев мечтаел да стане гангстер и може да се похвали с подобни прояви, научи HotArena!

 

Талантливият рокаджия бил толкова запален по филмите за сицилианската мафия, както и по компютърните игри на гангстерска тематика, че у него се формирало желанието да бъде лошо момче, пише „Уикенд“.

 

По-скоро искал да бъде „романтичен мафиот”. Това желание у Славин се появило, след като гледал за първи път филма „Обществени врагове”, в който главни роли изпълняват Джони Деп и Марийон Котияр – най-харесваните от него актьори.

 

„Тези хора имат някаква характерна осанка. Като дете гледах и си мечтаех. Покрай филма „Да изчезнеш за 60 секунди” пък с един приятел искахме да станем автокрадци”, споделя Славин и допълва, че тогава с другаря му даже започнали да търсят в интернет инструменти за отваряне на ключалки. Естествено, не попаднали на нищо подходящо. Затова тръгнали на мисия с подръчни материали.

 

„В неговия квартал имаше една много стара „Лада” и решихме да се пробваме с нея. Той стоеше на пост, за да гледа дали се задава някой, а аз през леко сваленото стъкло тръгнах да отключвам с конец”, разказва Славин.

 

Не е за вярване, но той успял някак да отключи „Лада”-та. За жалост нямал възможност да се порадва на първия си успех като автокрадец, защото секунди след това чул зад гърба си свиреп лай. Без да му мислят Славин и приятелят му го ударили на бяг. „Това беше първият ни и единствен опит за кражба на автомобил. Бяхме на по 13-14 години”, споделя през смях победителят в „Х-фактор”.

 

Наред с желанието му като порасне да стане мафиот, Славин от малък проявявал интерес и към музиката. Покрай родителите си от дете слушал Ерик Клептън, „Рейнбоу”, Гари Мур, „Дийп Пърпъл” и се опитвал да им подражава. Бил само на 3-4 години, когато решил да създаде първия си албум. И се записал на касетофон как изпълнява детски песнички.

 

Пилотната песен на албума му бил „Зайченцето бяло”. И двамата родители на Славин са рокаджии. Баща му се е занимавал и професионално с музика.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени