Славин от Х фактор със 100 бона неустойка след победата (Обречен да работи 5 години със Саня)

8218
09 Февруари 2015, 13:00


Тази вечер предстои финалът на музикалното шоу „Х фактор“. Еуфорията около триумфа на някои от участниците, като спряганият за победител е Славин Славчев, няма да трае дълго, научи HotArena!

 

И това е така, тъй като спечелилият е длъжен да подпише договор с компанията на Саня Армутлиева и 5 години да бъде под нейната диктатура. Това означава също, че младокът ще трябва да зареже своята банда, с която свири от няколко години.

 

Името на менторката от „Х фактор“, шефка на „Вирджиния рекърдс“ и заемащата примамливи постове в „Музикаутор“ и „Профон“ – Саня Армутлиева, напоследък не е замесено в нищо хубаво.

 

Тя бе обвинена от Рут Колева и част от музикалната гилдия, че работи в ущърб на родните артисти, като разпределя парите им по нечестен начин, пише „Всеки ден“.

 

Финалистите от „Х фактор“, успели да стигнат до живите концерти, сключват договор със Саня, според който само тя може да управлява участията им от този момент нататък.

 

Те трябва да й се отчитат и така цели 5 години. Получават обещание, че ще получат издадена песен с клип, и евентуално албум.

 

Ако някой реши предсрочно да прекрати договора, трябва да плати неустойка от 100 000 лв.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени