Славко от „Фермер търси жена“ е чист и неопетнен? (29-годишният мъж все още не е бил с момиче)

4296
28 Септември 2015, 14:57


Участващият във „Фермер търси женаСлавко от с. Липен, Монтана, призна, че досега не е имал връзка с жена, научи HotArena.

 

29-годишният фермер сподели, че така се е случило заради многото работа и понеже бил притеснителен. Според източници на „Всеки ден“ момъкът, който си търси жена, е девствен.

 

Чаровникът бил толкова срамежлив, че никога не правел първата крачка в отношенията си с нежния пол и поради тази причина никога не бил правил секс. „Не е лошо момче, но е затворен. Дано сега си намери някое свястно момиче, което да го разбира“, коментират съселяни на Славко.

 

Чаровният фермер не крие, че търси искрено и честно момиче. Още в първия епизод именно той доказа, че любовта от пръв поглед е възможна дори по снимка. Точно това се случва, когато видя писмото на 25-годишната Екатерина от Украйна. „Нещо ми подсказва, че трябва да е тя“, каза Слави, когато видя нейната снимка и прочете писмото й.

 

Той не е единственият, който е срамежлив. Повечето от мъжете се уплашиха при вида на 4-те момичета, които ще заведат във фермите си. Най-харесваният фермер Марин застана в единия край на СПА центъра и не смееше да доближи трите дами по бански. Самите кандидатки за фермерски съпруги останаха потресени от държанието на фермера, който бягаше от тях из малката стая и джакузито.

 

Тоя какъв мъж е? Лепна се за стената и не смее да мръдне. Всеки друг на негово място би се възползвал да опипа момичетата, които не са кой знае какви красавици, но все пак са жени“, коментираха мъжката част от зрителите.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени