След 10 дни мълчание Алисия проговори! И то как! Вижте най-личните й ТАЙНИ

https://hotarena.net/pod-pricel/sled-10-dni-malchanie-alisiia-progovori-i-to-kak-vijte-nai-lichnite-i-taini HotArena.net
След 10 дни мълчание Алисия проговори! И то как! Вижте най-личните й ТАЙНИ

Редакторска плесница

 

След 10 дни удобно мълчание покрай грандиозния скандал в Ара, Алисия най-сетне проговори. И то как!

 

Певицата реши да разкрива най-личните си тайни, видя HotArena.

 

Разбира се, отклонявайки тактично вниманието от значимите събития в поп фолка от последните дни. Не отговори и на нападките и обвиненията от своите колеги, че злоупотребява с положението си в компанията.

 

Вместо това Алисия реши да занимава хората с ежедневните си „несгоди“ от рода на: как се справя с безсънието, коя дамска чанта й е любимата и как поддържа форма. Да, такъв тип статия бе публикувана във в. „24 часа“ с богат снимков материал на фурмите на Алисия и хартиените изненади, които Валерко й прави.

 

„Алисия е страхливка“

 

„Алисия е страхливка“ – това заяви обидната й колежка Джина Стоева в интервю вчера. Тя се възмути, че през цялото това време певицата не си е направила труда да й се обади, да поговорят, да й се извини дори. И публикуваната статия в ежедневника само доказва това.

 

Вместо да се опита да се защити и да обясни за феновете си какво се случва всъщност, певицата замазва очите им с истории за черното си тефтерче и любимата си червена чанта.

 

Да, това са най-съкровените тайни на певицата.

 

  1. Тефтерчето, в което си записва ежедневните ангажименти, за да не забрави.
  2. Тайните домашни сладки с фурми, които поддържат фигурата й.
  3. Тайните капки, които й помагат да се справи с нощните участия.
  4. Любимата червена дамска чанта в гардероба й.
  5. Книгата „Любов“, подарък от майка й.

 

Все пак, певицата споменава в кратко изречение и за прословутия дует с Тони Стораро, който разбуни духовете. Тя разкрива, че около Коледа се срещат с колегата си на събитие и там си подхвърлят идеята. След това певицата поръчва мелодията на Радомир Кишев и сега това е любимата й песен.

 

Точка! И нито дума повече.

 

Ама защо Джина Стоева я обвинява, че е откраднала дуета, защо колежката й Ивена твърди, че Алисия се ползва с нетърпими привилегии, защо изведнъж всички изпълнители в Ара я посочиха с пръст, невинна ли е? Тези въпроси за Алисия нямат нужда от отговор. По-важна е чантата й!

 

М. Грозева

 

27 Коментара

Maq

преди 8 години

По-пристрастни журналисти от тези в този сайт не съм виждала! То злоба, то лично отношение пръска от статията. Със страшен проблем ни занимавате. Защо треторазрядна певица изпищяла от Алисия. Ако искате пресконференция да организира за всяко куче, което лае срещу нея?

Коментирай

аз

преди 8 години

пo-cĸopo виe зacлyжaвaтe eднa peдaĸтopcĸa плecницa c глyпocтитe, ĸoитo пишeтe зa Aлиcия.... пoнe дa бяxтe погледнали дaтитe нa ĸoитo ca пyблиĸyвaни cнимĸитe... нaй-aбcypднaтa cтaтия, ĸoятo cтe пиcaли... yдapиxтe дънoтo и дpънĸa нa ĸyxo!

Коментирай

ne vi zavijdam,a vi sujelqvam..

преди 8 години

Mnogo ste TUPI..!!

Коментирай

poshlo

преди 8 години

Дали разбирате колко тая жена е над вас.Постоянното търсене и бълване на измислици и глупости по неин адрес ви прави меко казано смешни.Явно вие както и Николина сте яко мазохисти. Голям кеф ви е да ви се смеят,да ви плюят и да ви се подиграват.Хубаво е човек да има самочувствие,но когато то е без никакво покритие ефекта е траги-комичен.....

Коментирай

Да й имам житейските драми!

преди 8 години

"как се справя с безсънието, коя дамска чанта й е любимата и как поддържа форма" - Големи проблеми има тя! Боже Господи!!!

Коментирай

хахаха

преди 8 години

cъжEлявам? :D :D :D

Коментирай

hm

преди 8 години

Алисия никога не е казвала, че това са и проблеми. Просто така са си съчинили тази статия. А снимките са преди Джина да реши, че иска да създаде скандалче.

Коментирай

techu

преди 8 години

Колко мазна, перверзна и гнусна муцуна има тая дърта изтривалка. Отврат е!

Коментирай

???

преди 8 години

За всяка простотия която пишат по нейн адрес искате да ви дава пресконференция ли???!!?!?! Жалки сте НиколетАрена, и много гнусни - не ви ли омръзна? Който може си извоюва привилегиите, който не може тръгва да оревава света . Като Джина е била 2 г. преди Алисия във фирмата - къде е дремала ????? То е много по-лесно да обвиняваш другите за неуспехите си, вместо да вденеш, че клипчетата с тракторите нема те направят звезда!

Коментирай

офф

преди 8 години

Статията "Камелия : Всеки иска да е известен, но славата не е за всеки!" отговаря много добре на тези, които пискат като Джина, Ивена и др подобни! Правилно Алисия не се занимава с тях! От къде на къде ще им прави пиар на свой гръб..Баста ! А и самата Джина не казва, че "дуета е откраднат", даже го е написала! Като си измисляте и плюете Алисия, какво постигате? Според мен нищо, тя продължава да е готина и успешна, вие си живеете в лай..а и трупате негативи върху собствената си "съвест"!

Коментирай

отвратена съм от тази жена

преди 8 години

Отвратителна харпия! Минава, като валяк през хората.Как е очаквала Джина да й се извини?! Тази се кефи, че е на върха на хранителната верига и няма грам угризения, готова е да мине през трупове! Радвам се, че колежките й имаха смелостта да разкрият колко коварна и зла жена и да лъсне на.рания й за.ник,. Стига се е правила на светица! Ама има Видов ден и тя ще си го получи, Господ бави, ама не забравя, а тази има доста грехове да изкупва!

Коментирай

Да й имам житейските драми!

преди 8 години

Добре, не го е нарекла проблеми, но това са явно нещата, които най-много я вълнуват, което е жалко за нея.

Коментирай

...

преди 8 години

Аз пък съм отвратена от този сайт. Всеки ден пишат за това, колко е "лоша" Алисия и колко добри са всички други. През кой е миала като валяк? През кои трупове е минала? Защо трябва да е светица или да се прави на такава? Има си кариера и си работи. Гледа си детето. Все на някой е виновна за нещо, а реално нито песента на Джина е откраднала, нито е развалила семейството на Николета... Хотаренците на сила я издокарват зла. За днес на половина са си свършили работата. Айде да пишат някоя положителна статийка за Нило-то и да затварят.

Коментирай

пак фантастики

преди 8 години

Ти М. Грозева драскачката, първо отиди малко на учлище, за да си оправиш стила на писане, под всякаква критика си. И остави Алисия на мира, много ниска летва си за нея, за да ти дава и обяснения, дебнеш кой какво написал из медиите за нея, защо не вземеш информация от извора, хахаха защото ще те изгони , ще те натири и дори няма да те отрази. А какво ще кажеш за текста на новата и песен мадам Грозева за кой ли мъж е написана, явно за някой който е бил в живота на Алисия и иска пак да се върне, кой ли е той хаха, давай, драскай статия бързо хихихихи. И без това всияките ти драсканици са пълна фантастика.

Коментирай

ах

преди 8 години

Ех тази Алисия беее,запълва ви 90% от смешния сайт.

Коментирай

айде,айде

преди 8 години

Добре,че не можем да видим теб колко си гнусен(а) ,простак (чка)

Коментирай

az

преди 8 години

Снимките са стари...даже статия по снимка не можете да напишете!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

EEEEE....KYRWOLETA PAK SE E METNALA W NIAKOE LEGLO....ZA DA I POMIGNAT ZA STATIITE ZA ALISIA.....SAMO 4E NIAMA KOI DA I SE WARGE.....ALISIA SI E ALISIA.....KRASIWA....YMNA.....RABOTI.. YWAGAWANA OT NIKI...I WALERI....GOLIAMA ZLOBARKA E SWIRKOLETA

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa,тaзи мaнджa вече вкиснa,a ти продължaвaш дa я претопляш през ден!Нa кaкво се дължи личното ти отношение,към Aлисия?Дa не би дa си влюбенa в нея?По-скоро,мaи си влюбенa в Николетa,и зa товa и целувaш препърженaтa тръткa и плюеш ежедневно,и то по няколко пъти по Aлисия.

Коментирай

СВОЙ

преди 8 години

НА ПЕЕВСКИ В ЛЕГЛОТО

Коментирай

:)

преди 8 години

Чудя се ако я нямаше Алисия, вас кой щеше да ви чете и изобщо щеше ли да ви има? Може кралското бебе да няма място в сайта ви, но Алисия винаги има - даже по няколко пъти на ден. Болни мозъци сте Николет Арена!

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Кой го ебе за тоя фосил Ася?

Коментирай

1

преди 8 години

Грозева, ти си една злобна буца ( да не кажа друго) и нищо повече. За професионализъм не може да се говори, още по-малко за журналистика! Като изключим сладките от фурмите, нищо друго няма в страницата и. Всички снимки са от време "оно". За да се ровиш, толкова дълбоко в завивките и личния и живот повече от очевидно е , личното ти отношение и го показваш. Алисия не е длъжна, да дава обяснение на Десислава Стоева за нищо и да отговаря на истеричните и пристъпи от незадоволеност и безсилие. Една изтървала последния вагон с болни и неусъществими амбиции женица. Ако е могла, време предостатъчно е имала да се докаже сама или на друго място. И това са смехотворни съчинения и интерпретации. В журналистиката, добрите журналисти не са в жълтата преса. А ти не можеш да се похвалиш със същото. С твоите калъпени драсканици и без тях Алисия си е успешна и я харесват хората. Злобарите да и дишат праха!

Коментирай

hi hi

преди 8 години

Не който тебе!

Коментирай

ops

преди 8 години

Отдавна се носи мълвата за обратните наклонности на така известните големи "журналистки" от ХотЛайнена. Това изчадие на природата по друг начин, няма как да си изрази злобата и завистта си. И онази с вонящата уста.

Коментирай

нали

преди 8 години

Тези от ХотАрена са обсебени от Алисия. Колко им личи! Боклуци!

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

И защо трябва да и пука на Алисия какво говорят някви смотли? Тя отдавна е доказала,че не иска да се забърква в махленски скандали..Еми като не им изнася да се разкарват от Ара некадърничките много важно..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.