След 10 години! Ани Салич прости на брат си

2024
13 Октомври 2016, 10:59


След 10 години мълчание Ани Салич прости на брат си. Звездата на Нова телевизия десетилетие не говореше с брат си и дори не споменаваше името му, научи HotArena.


Братът на Ани–Антон, изплаща прегрешението си цели 10 години. И Ани трудно му простила гафа, който направил.


Драмата е заради опит на Антон нелегално да се върне в България. Братът на тв водещата живеел дълги години в САЩ, но през 2005 година прави опит да премине тайно българо-македонската граница, като шофьор на тир.


В същото време обаче той е кандидатствал за американско гражданство, а за тази цел Антон трябва да не влиза в България цели 10 години. За жалост, македонските власти го засичат на границата и нелегалния му опит е отразен в публичните регистри.


Освен, че губи правото да се върне в САЩ, Антон е изправен и пред съда. Единственото, което го спасява от затвора е чистото му минало.След бърз процес, братът на Салич се отървава само с глоба. Но сестра му, така и не му прощава.


Оттогава , двама са в ледени отношения, които най-после са се стоплили, пише „България днес”.

С днешна дата двамата инвестират в ресторантче, в което журналистката е вложила тлъста сума. Въпреки слуховете, че е милионерка в зелено, Ани всъщност не е толкова състоятелна.

Репортерката разполага единствено с половин декар запуснато лозе, което е наследила и половин гарсониера в Благоевград.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени