След 3 години въздържание: Наталия Симеонова с нов любовник! (Виж кой)

3553
19 Февруари 2014, 11:33


Наталия Симеонова има нов любовник след 3 години въздържание, научи HotArena.net.

 

Екс водещата на Море от любов е на крилете на любовта, и то със свой колега.

 

Запознати разказват, че новият на водещата от Би Ти Ви е част от обслужващия персонал на Би Ти Ви, като общата им работа по „Предай нататък” ги събрала в леглото.

 

В частния канал мъжът работи като техник от няколко години, но едва наскоро го преразпределили да помага с техническото обслужване и в новия сезон на сълзливото предаване на Наталия.

 

36-годишният служител бил разведен и заварката между него и блондинката се случила след няколко месечно познанство. Пред колегите си обаче и двамата се държали все едно нищо няма между тях, най-вече заради факта, че все още двойката не знаела накъде ще се развият отношенията им – дали ще останат само на сексуална основа или ще прераснат в нещо по-сериозно. Имало и друго обаче – Наталия се притеснявала, че жена от нейния ранг си ляга с кадър от обслужващия персонал. Въпреки че на този етап двамата не си мерили финансите, то за в бъдеще разликата в стандарта им на живот със сигурност ще си каже думата. Техникът се разписвал срещу 1100 лева месечно, докато водещата на „Предай нататък” прибира 6 пъти повече.

 

Припомняме, че Наталия Симеонова се раздели по драматичен начин с най-голямата си любов – съпругът й Денис Ризов през 2007 г. Музикантът изостави половинката си, заради забежка с по-младо гадже. През цялото време на раздялата им водещата не спираше да повтаря, че за нея друг мъж освен Денис няма. Наталия бе изпаднала в тежка депресия, която се отрази на килограмите и психическото й състояние. Къдравата фея на любовта дори се изповяда, че 3 години не е имала никакви контакти с представители на силния пол.  

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени