След аборт и куп неуспешни опити да забременее, Кобилкина реши: С Делчо осиновяваме дете!

3443
24 Юли 2015, 13:25


Наталия Кобилкина възнамерява да осинови детенце, издават нейни дружки, разбра HotArena!

 

Сексоложката споделила в тесен приятелски кръг, че се чувства напълно готова да стане родител. След като дългогодишните й опити да зачене не доведоха до резултат, сега обмисляла стъпката - да даде любовта си на изоставено дете.

 

Открай време 31-годишната Наталия мечтаела да дари живот. Въпреки сексуалната си разкрепостеност и безброй кратки връзки за една нощ, Кобилкина има 12-годишна сериозна идилия с Делчо Добрев, пише „Всеки ден“.

 

Дългите им отношения ги накарали да мислят и работят за потомство. Преди 4 години Наталия успяла да забременее, но радостта й не продължила дълго, тъй като още в първи месец изгубила плода.

 

Липсата на наследници не отказало Наталия и Делчо да станат родители и двамата започнали да проучват как стои въпросът с осиновяването у нас. След няколко консултации със социални експерти Кобилкина стартирала процедурата. Тя е подала документи, за да стане приемен родител.

 

Наталия и приятелят й вече посетили домове за изоставени деца в София, Монтана и Велико Търново. На този етап двойката се е спряла на 2-годишно момиченце, което живот и здраве до края на годината трябва да прекрачи прага на дома им.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени