След фалита на „Визаж“: Жени Калканджиева се върна при СИК (Моли Маргина за пари, ето какво й отвърна той)

5978
19 Ноември 2015, 14:00


Жестоката немотия, налегнала в последно време някогашната могъща шефка на империята „Визаж“ Евгения Калканджиева, я принуди да почука на вратата на старите си дружки от подземния конгломерат СИК, разбра HotArena.

 

От модерен лъскав офис на „Витошка“ Жени изпадна до мазе в района на „Баня Мадара“, а повечето й служители се разбягаха. Миската пък е принудена да свързва двата края с по 50-60 лева хонорар като коментатор във „ВИП Брадър“, пише „Всеки ден“.

 

Модната шефка напоследък е била засечена в столичния квартал „Бояна“, където е разположен палатът на боса на СИК Красимир Маринов – Маргина. Макар да не е под прицела на родното правосъдие, бизнесменът твърде рядко се прибира у нас и прекарва дните си в испанския курорт Марбея. При последното си прибиране обаче Маргина бил „полазен“ от Жени с настойчиви молби за финансова подкрепа.

 

Според запознати Маринов отрязал Жени с аргумента, че на практика вече няма бизнес интереси в родината. И я насочил към сестрата на взривения Стоил Славов – Велислава, която с желязна ръка управлява остатъците от империята на СИК. Красимир посъветвал Калканджиева да се извини на Леля Вили, с която едно време се изпокара за собствеността на верига фалирали салони за красота, и да я помоли за помощ. Засега Жени се правела на горда, но в най-скоро време скъсаният джоб щял да я накара отново да пристане на Велислава, твърдят запознати.

 

Красимир Маринов поддържа дългогодишна връзка с Жени Калканджиева, която беше официализирана едва след взрива пред сградата на „Визаж“ през есента на 2003 г.

 

Модната агенция е създадена именно от сикаджиите в средата на 90-те години и за шефка на агенцията е назначена тогавашната Мис България Евгения Калканджиева. По-рано Жени е била секретарка на висаджийския бос Васил Илиев и е била упорито ухажвана от брат му Георги. Преди да се ожени за Мая Илиева, босът на ВИС-2 предлага брак именно на Жени.

 

Една от причините Големия Маргин да държи толкова много на брюнетката е, че е успял да я спечели в конкуренцията на висаджията Георги Илиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени