След греховна връзка Цеци Красимирова с параноя да не урочасат дъщеря й, миската носи талисман и преоткри Бог

4414
08 Ноември 2016, 15:02


Няколко години, след като в Амстердам приятелят на Цеци Константин Димитров, по-известен като Косьо Самоковеца бе застрелян на улицата, тя е убедена, че над нея виси черна магия.

Куршумът, с който бе застрелян Косьо минава през него и пронизва главата на манекенката. Цеци минава през редица операции при най-добрите хирурзи и оцелява, научи HotArena.

Красимирова обиколила най-известните врачки в България, като едни й казвали, че има магия, а други негативно влияние. Близки се опитали да й обяснят, че всичко е плод на фантазии, но не успели да я откъснат от обиколките по разни магове. Посещавала и бабата на Азис, но открила нейна колежка, която живеела по-близо от Костинброд. Близки до Цеци твърдят, че тя изпълнява стриктно всичко, което й каже ясновидката. Пророчицата й дала талисман, който да я пази от негативна енергия. Сложила талисман и на дъщеря си. Хубавицата твърдяла, че надвисналите облаци над главата й малко по малко се разпръсквали.

В Испания друга врачка й казала, че този талисман спира развитието й. След любовна авантюра с Иван Алексиев – Котарака последвал скандал с жена му. Изплашена да не пострада и тя и дъщеря й Джудит, Красимирова сложила талисман да я пази, но този път испански. Той също бил направен за малката от същата врачка, при която Цеци ходи в екзотичната държава, пише „ШОУ“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени