След като Идеалките се завърнаха, вече не лишавам дъщеря си от дъвки

2404
09 Май 2014, 15:05


Любимите ми дъвки от детството Идеал се завърнаха на пазара и аз сигурно съм един от клиентите, които правят най-голям оборот на производителя. Като дете ги обожавах, а вече близо 20 години не бях си виждала на пазара.

 

Затова, когато отново ги видях изложени в будката Lafka на спирката, веднага си купих. Поколебах се, че може да се окаже поредният носталгично завърнал се продукт с лошо качество. За щастие, Идеалките се оказаха точно каквито ги помня. Същият вкус и аромат и правят огромни балони, за разлика от новите дъвки, с които е трудно да направиш балонче.

 

Веднага купих и на дъщеря ми. Тя много обича да дъвче, но заради съмнителния състав на тези изделия доста я ограничавах. Сега, след като отново пускаха българските Идеалки, нямам притеснения. А на малката страшно й харесаха, защото най-накрая се научи да прави балончета. И все ме кара да й разказвам как сме тичали до магазина с чичо и за дъвки.

 

Затова не мога да не похваля идеята на Lafka да възродят българското производство и тези незабравими продукти от нашето минало. Виждам, че по будките предлагат и добре познатите Теменужки и Снежинки. Няма как да не се доверя и предпочета българското производство…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени