След като напусна „Пайнер“: Камелия печели по 25 000 лв. на месец (Скъсва се от участия, видя се в пари)

https://hotarena.net/laifstail/sled-kato-napusna-painer-kameliia-pecheli-po-25-000-lv-na-mesec HotArena.net
След като напусна „Пайнер“: Камелия печели по 25 000 лв. на месец (Скъсва се от участия, видя се в пари)

Фолк певицата Камелия трупа състояние, след като напусна „Пайнер“, узна HotArena.

 

Макар конкуренцията да обричаше на провал решението й да стане самостоятелен изпълнител, тя не може да се оплаче от липса на работа, като чистият й месечен оборот възлиза между 20 и 25 000 лева, разкриват близки до звездата, пише „Всеки ден“.

 

Русата фурия се хвалела, че графикът й е препълнен с участия, като в действителност имало седмици, в които обикаля по няколко клуба. Понеже вече не отчита процент от хонорара си на Митко Димитров, тя е смъкнала тарифата си с хилядарка, като в момента се търгува по 2500 лв. на участие.

 

Тъй като в момента работи без продуценти, звездата на фолка си позволява да приема изяви и за по 2 бона, но пък пеела по-малко песни.

 

В други от случаите правела по-атрактивна програмата си, като взимала със себе си и монтански оркестър, за който обаче договаряла още пари.

 

Ако има десет участия на месец, това са й чисти 25 000 лв., защото отделно й се плаща горивото, ако изявата й е извън София. За частни партита обаче взима доста повече от хонорар 2500 лв.“, разясняват приближени до чипровската дива.

 

Камелия не криела, че докато била още в „Пайнер“, също е имала доста работа и печелила добре, но сега, когато прибира чистия хонорар, можела да си позволи да отказва участия.

 

Така или иначе си правя пачката, защо да ходя на майната си. Доволна съм от работата, която Пайнера ми даваше, но друго си е да си сам и да не отчиташ процент на никого“, отсича звездата. Тя инвестира спечеленото на борсата, от което също печелела. Камелия купува акции от предприятия в САЩ и Бразилия.

3 Коментара

Цветан

преди 8 години

Егати глупостите. Някой много сериозно се е заел да набие на хората в главата, че след като е била на 6000 лева в Пайнер до преди 3 месеца, когато и свършиха поетите за година напред участия от Пайнер, сега е на половината. Хора, не бъдете наивни. Камелия под 5000 лева в клуб няма да я видите.

Коментирай

Наивник

преди 8 години

Сериозно? Ти сигурно си и близък привтел щом знаеш с такава сигурност колко взима? Или може би роднина??

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

Maikoooo taq e nai seksi tqloto ot vsi4ki pevici folk Estrada I taka natatyk ,po seksi e ot vsi4ki manekenki ,modelki ,playmateki ,kifli I vsqkv drugi izobreteniq , ako mi diode tuka na gosti v Burgas takava mazutena pat.a shte I odarq 4e shte zabravi za vsqkvi drugi myje ,shte q pod4inq I shte pravi kakvoto I kaja zasho li ..... zashtoto edno e da si legnesh s Burgaszkliq drugo s obiknoven 4ovek .... welcome to the party

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.