След като се отърва от Дългия, Виктор Калев направи пачки. Комикът удари 30 бона от една постановка

2307
04 Септември 2016, 13:00


Успешно се очертава лятото на Виктор Калев. След като скъса хомота, в който го бе впрегнал в последните 10 години Слави Трифонов, актьорът успя да направи касово представление. За едва два месеца Калев препълни театрите в 5  отнай-големите български градове, като остави за десерт шоуто си в София, където се очаква най-голям зрителски наплив, научи HotArena.

Според запознати за изявите си Виктор в прибрал забележителна сума пари. За всички спектакли билетите се разпродали като топъл хляб и публиката останала доволна. Така се породила идея да се повтори турнето на шоумена, но през есента, когато по традиция има повече културни събития. 

Самият Калев най-накрая се осмелил да се надява, че може да изкарва пари само с постановките си. Дълги години бившата звезда  от „Шоуто на Слави” живеел под стрес, че единствената му реализация е в телевизионните скечове. За това, когато решил да направи кардинална промяна в живота си и да си тръгне  от Би Ти Ви, бил притеснени, че може да се окаже в лошо финансово положение, пише "Уикенд".

За радост на Виктор обаче ситуацията била доста различна. Актьорът успял да захлеби с почти 30 бона  отпредставленията си и това го м отивирало да продължи в същия дух на работа.


От есента ще се опитам да има поне веднъж месечно представление. Така се надявам да успея да задоволя желанията на всички зрители, които искат да ме видят в нов ото ми амплоа”, обяснявал Виктор. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени