След като стана майка: Лора Караджова се зарече да спре да ходи без дрехи

1827
14 Декември 2014, 11:00


Певицата Лора Караджова вече е улегнала жена и вече се срамува да се показва в предишните си изрязани дрешки, узна HotArena.net.

 

Дали заради натрупаните по време на бременността килца или пък заради новата роля в живота си, но Лора си е обещала да бъде жена за пример, от която малкото и момиченце ще се гордее.

 

Само месец след като роди Алиса, певицата се върна на сцената. За да не губи инерция, докато колежките й завземат все повече територии и получават предложения за участия, Лора напълни графика си с ангажименти. Блондинката дори не дочака да отбие бебето си от кърма, а го връчи в ръцете на майка си, за да я отменя в грижите, пише в. „Уикенд“.

 

„Последният месец мина много бързо. Храним се и спим през 3 часа. Още не мога да приемам, че имам дете. Всичко мина толкова неусетно”, признава Лора.

 

Още докато беше бременна певицата не криеше, че застояването й идва в повече. Тогава обаче си имала причина да се пази и да не работи. До седмия месец непрекъснато се чувствала зле. Почти не се хранела и за това качила едва 8 килограма за целия период. Страхувала се, че е тромава и може да се подхлъзне. Непрекъснато чувствала и слабост.

 

Без да подозира очакването на дете се оказало далеч по-различно усещане от предвиденото.


„До седмия месец бременността ми не беше никак лека. Когато разбрах, че чакам дете внимавах дори как вървя по улицата. Беше ми тежко да не се движа, но и се притеснявах да не нараня това малко същество в мен. Само една майка може да разбере чувството”, разказва за този тежък период Лора. 

 

Затова веднага щом се съвзела от операцията, с която родила малката Алиса, певицата побърза да се върне към забързаният със срещи график. За щастие, семейството й нямало нищо против да помага с грижите за бебето, докато изпълнителката успее да се организира така, че да намира време за всички дълго отлагани проекти. А те никак не били малко. Лора се опасявала, че докато е лежала у дома, за да не увреди плода си, е изместена от амбициозните си млади колежки.

 

„Имах колебание дали ми е време да раждам. В този момент много го обичах и реших да използваме тази емоция. Ако една жена започне да отлага да стане майка заради кариерата си, може да изпусне момента”, разсъждавала блондинката.

 

Бременността й била планирана и не изненадала любимия й. С приятеля й Валентин решили да си направят бебе само 6 месеца, след като започнали връзката си. То пък взело, че се получило от първия път и така избягнали напрегнатото чакане на положителния тест всеки месец. Въпреки това още с първите минути не успели да се зарадват на късмета си.

 

„Тестът, който си направих у дома показваше много бледа чертичка. Помислихме си, че не бива да се радваме, докато не бъде потвърдено от лекар. Така чак след прегледа се успокоихме”, обяснява младата майка.

 

След това започнала и голямата подготовка за събитието. Певицата споделила новината първо с майка си, която от вълнение се разплакала. Баща й Данчо Караджов пък не повярвал, докато не започнал да й расте корем.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени