След ЛЮТ СКАНДАЛ! Азис натири гаджето си! (Виж причината за раздялата им)

4749
13 Август 2013, 10:33


Азис натири гаджето си Велизар, научи HotArena.net. Двамата вече не са заедно и Велизар от няколко дни спи по приятели, защото бил изгонен от дома на Василка като мръсно коте.


А причината е доста неочаквана.

 

Оказва се, че Велизар изневерявал на Азис, и то не с кого да е, а с (о, ужас!) ЖЕНА!!!

 

В началото фолк певецът не подозирал какъв номер му кроят, докато гаджето му не започнал да се прибира все по-късно у дома. Азис станал мнителен и след като поразпитал тук-там, узнал грозната истина – че мъжът до него спи с жена!

 

По време на една от поредните късни забежки на Велизар, Василка стегнала багажа на гаджето си и го стоварила пред вратата, писа „Всеки ден”.

 

Когато неверникът се прибрал късно през нощта, не могъл да повярва, че е изгонен. Започнал да се моли и да тропа на вратата, но Азис бил непоклатим: „Махай се от дома ми, не искам да те виждам!! Ще извикам полиция”.

 

Изпълнителят на „Гадна порода” мъчно преживявал раздялата, но още по-трудно за него било да знае, че са го заменили с жена!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мунчо
преди 4 години
0
Азисчо, вече изтърва и последния влак. Свърши се с популярността. Никой не се интересува от теб, дори най-върлите чалгари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
daniel -ruse
преди 4 години
-2
abee mar6 ve ..,.mangal mrasen...koi go interesuva kogo si izgonil...bokluk takav...sram za maika si ...otvrat izvan zemen...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кофти
преди 4 години
-1
Азис вече НЕ е интересен на НИКОЙ и с НИЩО... ФАКТ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени