След мелето с Бирмата Фики тръгна с охрана (Подробности+разказът му за случилото се)

3480
04 Март 2015, 13:59


Двама охранители вече се грижат за сигурността и спокойствието на фолкаджията Фики Стораро, след като опита от тупаниците на Георги Станоев – Бирмата и хората му, узна HotArena!

 

Миналата седмица на афтърпартито след концерта на ТВ „Планета“ в разгара на купона синът на Тони Стораро бе нападнат в клуб в Студентски град от бившия на Преслава. Младежът си позволи да целуне колежката си по устата на дансинга.

 

Още преди охраната да успее да реагира, Бирмата ударил два юмрука на чалгаджията и дори му изби един зъб, пише „Всеки ден“.

„Забавлявахме се в дискотеката след наградите. Това бе най-щастливият момент в моя живот, но бе помрачен. Празнувахме с Преслава. Пеехме заедно, прегръдки, целувки. Беше много хубаво, докато не се появи нейният бивш приятел. Той беше почерпен, изревнува от мен и налетя на бой. Стана меле и цялата дискотека се опразни. Добре че не е имало много пострадали от посетителите“, разказва Стораро - младши.

 

След боя Фики намерил две момчета, на които ще плаща по 1000 лева месечно, за да го предпазят от други такива случаи.

 

„Той се страхува да не би синът на Лидия Станоева пак да го ступа, защото младият милионер още не може да преживее интимната гледка, на която се натъкнал, виждайки ги интимно близки с Преслава. Отделно синът на Тони е решил да си отмъсти на Георги Станоев за боя и срама, който отнесе“, разкриват запознати.

 

Според тях на Бирмата няма да му се размине само с шамарите и ритниците на охраната на дискотеката. Тони Стораро няма да преглътне унижението, което бе нанесено на Фикрет пред всички в клуба, и ще намери начин да му си отмъсти.

 

„Никой не може да си позволява да унижава по този начин сина ми! Ще има последствия“, заканил се Тонката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бат Сали
преди 3 години
0
Факт е, че смазаха брутално Бирмата, този никой не го признава за нищо, толкова е жалък... Горко му и тежко сега! Не Тони Стораро, а именно този ще има да си сърба попарата... през сламка...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени