След много умуване Елен Колева и Терзийски си избраха риалити, в което ще се вихрят наесен

6338
10 Юни 2016, 13:00


След като създадоха безплатно шоу на цяла България, Калин Терзийски и Елен Колева смятат да правят сеир на хората и срещу заплащане. Двамата влюбени влизат в риалити наесен, дочу HotArena.

Двойката, която от известно време се оплаква от вечен недостиг на средства, вече била дала съгласието си да участва в телевизионно шоу. Засега обаче се пази в тайна телевизията, както и конкретното риалити, в което ще влязат.

По информация на „Всеки ден“ наесен се очаква двата най-големи тв канала да пуснат по един ключов проект. За Нова ТВ това най-вероятно ще бъде пореден сезон на „ВИП Брадър“, а за Би Ти Ви – „Фермата“. Излишно е да се споменава, че в Къщата на Големия брат Терзийски би имал огромен потенциал за действие. Той ще намери и с кого да се скара там, и кого да обсъжда, ще има и време да изпада в депресии, от които напоследък не може да излезе.

Освен това Нова ТВ е като роден дом за любимата му Елен. Актрисата е участвала в две риалитита там – „Денсинг старс“ и „И аз го мога“, затова едва ли ще е учудващо, ако влезе и в трето. Не на последно място двойката даде първото си интервю като такава именно в Нова.

Въпреки това обаче Елен и Калин май все пак са предпочели „Фермата“ и по този начин ще нарушат крепката си дружба с Нова. Ако влязат в аграрното риалити, ще трябва да бръкнат доста дълбоко в мръсотията на село, но пък за хора като тях това може да не е неприятно изживяване, а напротив. Освен това двамата намират това шоу за по-добро.

Като поети Терзийски и Колева може би ще видят в селския труд завръщане към корените, от което могат да извлекат душевна наслада. 
Така или иначе и в двата случая нещата опират до пари, а участието в съответното риалити ще бъде срещу хонорар, с който двойката ще си поеме спокойно дъх поне за малко. Калин напоследък изпада във все по-дълбока бедност, а предложенията за работа към него все повече намаляват. В същото време Елен се опитва да изплава с нови изяви в театъра, но и нейните ангажименти не са много.

Според запознати, за да се покаже пред зрителите, двойката ще получи общ хонорар от 60 000 лева. Само преди година Калин Терзийски се оплака, че от „ВИП Брадър“ му предложили за 3-месечен престой в шоуто сума, която иначе би изкарал за 3 години като писател.

Междувременно седмичникът „Уикенд“ извести в последния си брой, че ямболията Динко, известен като Ловеца на бежанци, е подписал договор с „ВИП Брадър“ и ще прибере 100 бона хонорар за изявата си.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени