След новите 1200 кубика в пазвата, Николета не може да си намери подходящ сутиен! (Гръбнакът й не издържа товара)

https://hotarena.net/laifstail/sled-novite-1200-kubika-v-pazvata-nikoleta-ne-moje-da-si-nameri-podhodiasht-sutien HotArena.net
След новите 1200 кубика в пазвата, Николета не може да си намери подходящ сутиен! (Гръбнакът й не издържа товара)

Крехкото тяло на Николета Лозанова изглежда все едно аха ще се прекърши, заради товара в бюста на водещата на „Папараци“, с който тя наскоро се сдоби, узна HotArena!

 

Плеймейтката доста трудно успявала да задържи тялото си изправено, тъй като гърдите й взимат надмощие и я изгърбват. Наред с този проблем брюнетката не можела да прибере „багажа“ си в подходящ сутиен.

 

Нищо чудно скоро Лозанова да започне да дава заявки за сутиени по поръчка, тъй като й било трудно да намери правилния голям размер.

 

В началото на месец май Николета поднови силиконовите си импланти. И не само... освен че са чисто нови, те са и по-обемни. Тя се подложи на операцията в престижна клиника в Италия, където е платила около 15 бона за екстра качество.

 

В момента водещата има 1200 кубика в сутиена, по 600 във всяка гърда, но как ги носи, само тя си знае, пише „Всеки ден“.

 

„Това е истинска плеймейтка! Няма по-изкусителна водеща на малкия екран от нея“, коментират с отворена уста мъже, които примират по красавицата, докато другите й фенове и фенки се притесняват да не си навреди на здравето.

 

Брюнетката постави първите си изкуствени импланти веднага след победата в конкурса „Мис Πлeймeйт“ през далечната 2006 г. Оттогава тя на няколко пъти подменя силикона, оставяйки се в ръцете на опитни хирурзи у нас и зад граница.

29 Коментара

Istina

преди 8 години

Ami tq ne iskashe da kurmi deteto si zaradi starite plasmasovi cici, zashto si gi e smenila. Tolkova jertvi za edni silikonovi topki. Na deteto si ne dade nujnoto, samo zaradi ednata sueta. Nishto ne e smenqla taq smrad, tq pari za operacii veche nqma. Stiga i vdigahte samochuvstvieto. S kakvo e izvestna Nikoleta? Liubovnica na nqkakuv si, kurvata na toq na onq. Golqm imidj- nqma shto. Liubovnicite na izvestnite po sveta sa za podigravka i za pozor, a taq se e pomislila za Gospod. I po televiziqta ne se li probva, po realitata li ne se buta. Ujas muka muka!

Коментирай

Боби

преди 8 години

Имам чувството, че изпитвате душевен оргазъм като пишете за това недоразумение. "Крехкото тяло", "красавицата" ... И най-смешното е, че само вие си вярвате. А ние ви се смеем...

Коментирай

ели

преди 8 години

Най-красивата водеща,с такова крехко тяло и с импланти правени в Италия да и завидиш на скъпия стандарт на живот!!Толкова реклама и наливане на смешни пари изкарани като водеща на една перфектна жена и майка пример за подражание!!Жалка история!Време е учените да открият и импланти за мозъчни клетки!!

Коментирай

Майничката

преди 8 години

НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ,БОБИ!!! ..А НИЕ ИМ СЕ СМЕЕМ !!

Коментирай

Сиси

преди 8 години

По-точно ВИЕ ЗЛОБЕЕТЕ!!! Ако не ви интересува Николета, защо я коментирате??? Аз пък ви се смея на злобата!!!!!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Кво крехко тяло ви брига бе? Ква изкусителна водеща?! Таа кат ми я покажете, требва да гаврътна неколко големи, та да дойда на себе си от ужаса, бахти! Трътлестият цверг не моа си намери сутиен, викате! И тегнат пущината, а? Понеже не съм некъв мизантроп, имам решение на проблема ѝ :) Слага си още две топки със същия обем и тежест, ама на таралясника отзаде (и без тва е виснал) и така ше има вече равновесие - нема клима ни напреде, ни назаде, ама ше се лашка, и ше се оформи кат шамандура с ортопедични сандали, тамън и оранжева на цвет го докарва. Нема се бойте, таа нема да потъне, па ако ще и бетонни ботушки да обуе, не за друго, ами щот у главата е свещена празнота. Така е, кат не моа си тури полимер и там!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

На какво да и завидим бе, Марийке? На кухата картуна" ли, на "образование" ли, на "имиджа " ли, на "възпитанието "ли, на "културата" ли, на ....какво по-точно кажете? Ако някоя заблудена все още оФца в България, коятои иска да и подражава, защото видите ли тя е красива направена от пластики и макияж и я харесва Божинов или някой , като него заблуден? Отговора: момичета и пораснали жени... Николета е изпята песен, не се мъчете да приличате на нея, защото е пагубно, а доказателството е, че и Валери Божинов вече не я иска. Кой ли я иска? Правят и реклама "журналистите" зависими от нея, за да припечелят някои друг лев. Вие какво печелите? Нищо! Падението ви е вързано в кърпа! Дерзайте!

Коментирай

аз Курволета

преди 8 години

Шиши скъпи заради теб ще си сложа още 1200, ако ще и на каруца да ги нося., ако ще и на тиквената глава на Валери. Нали твоите нежни лапички не им стигат тези!!! Ах, милият, и тази Цвети Янева си въобразява, че нея обичаш. Да, ама друг път! Аз и се натискам за приятелка , както и на Арабаджиевите, заради ... Шиши, чичко паричко и знаете защо... Ама нещо не ми се отваря парашута при Арабаджиевия, взел поканил оная руската курва Олеся..Ама аз добре я наквасих, поръчах на моите "журналисти" да спретнат една статийка за руската Николета. Така де, като ще ми взима хляба, поне да се знае чии хляб взема. Мръсна мутреса! Ама, аз ще ти покажа коя е Николета Лозанова....като кажа, че ще ги на*ба всичките ти клиенти , ще ги на*ба, та ако ще и без пари да е... важното да се пише за мен!

Коментирай

смяяях

преди 8 години

Алооооо, дезинформацията!!! Я влезте и почетете под статиите за Николета навсякъде , да видите мнението на всички мъже и тогава драскайте глупости и вашите свободни съчинения. Няма по-обругавана, не харесвана и не уважавана жена в цяла България поголовно от целокупния бг народ от Курволета. НЯМА! И най-вече преобладаващото мнение на мъже. И като пишете тези смехотворни съчинения, излагате себе си!

Коментирай

до сиси

преди 8 години

Каква злоба бе мила???Тая думичка я използват само хора лишени от какъвто и да е било мироглед живеещи в измислен свят!!На какво да и завиждаме??Жена преуспяла с финансово красиви мъже,кариера на видимо слаб интелект ,като водеща!!Една пропаднала майка във всяко отношения!!

Коментирай

имидж, та дрънка

преди 8 години

Грозна картинка са тези две разделичени гумени топки. А, те са си старите и просто драскате една и съща статия за нея - само и единствено за за изкуствените и топки, за да отвлечете вниманието от истинските и проблеми и падения. Но, не ви се получава. Тя винаги е правата, чистата, неопетнената, царицата, успялата( в какво?) и вся и все... Проститутка от 12 годишна! Със завиден стаж в древната професия.И след някоя друга годинка -пенсионирана проститутка. Това е резултата и нищо друго!

Коментирай

въпроси и отговори :)

преди 8 години

Аз съм с теб не заради... Важни са ни скъпите моменти! Ти имаш мен, а те... What's for you is for you! The question isn't who will allow it. The question is who will stop it. Keep going ;) Който разбрал, разбрал! HIT Това, което е за теб, си е за теб. Въпросът не е кой ще ти го позволи. Въпросът е кой ще те спре. Продължавай напрed! ;)

Коментирай

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

Алисия и новата и песен... Пореден хит! Изтрепа ги! Лайтееее, това ще ви остане!

Коментирай

!!

преди 8 години

Тежко и горко на България с подобни недоразумения които се бият доволно в гърдите че са популярните личности. Типичен пример за едно от тези недоразумения на пластичната хирургия е именно тази жена от снимката Николета Лозанова жена която не е с нищо по различна от останалите мутреси и проститутки. Божинов ти показа къде ти е мястото, имам усещането че може и до психиатрия да те докара. Злобна и застарена си това е истината, употребявана и после захвърляна като парцал, на това ли трябва една жена да завижда хахах, ЖАЛКА! Взимай пример от Алисия не само как една жена може сама да разчита на себе си и финансово но и как се отглежда дете!

Коментирай

супер е!

преди 8 години

Весело изкарване довечер в Лондон, Али! <3

Коментирай

хи хи хи

преди 8 години

Тази с грозните изкуствени топки, може само да го духаааа, както винаги!

Коментирай

Мария

преди 8 години

КАКВА Е ОСТЪРГАНА ВЕЧЕ.....ДОСТА ПОДХВЪРЛЯНА ТОПКА.РАЗДРИПАНА.

Коментирай

офф

преди 8 години

Маани грозните топки, ами я вижте каква дисхармония е на лицето – върха на носа сочи на една страна, брадата на противоположната...а знаем и веждите и колко са различни..Карикатура пълна..Панайот–идиот № 2 в пола..Трябва някой да и намести брадата..ммм, може и да не е хирург..Даже се сещам и по какъв начин може да я центрират..ха–ха–ха !

Коментирай

DO NIKOLETA

преди 8 години

Are BE NIKOLETA NQMA LI DA UMIRASH VECHE? A DANO PUKNESH I SLEDVASHTOTO SELFI DA TI E V KOVCHEG

Коментирай

olee

преди 8 години

Tova jalko sashtestvo..........Zapochvam istinski da sajalqvam roditelite i. Che sa prosti cigani,qsno,ama nikoi ne zaslujava takava shterka...a,dali go osaznavat.......mai ne.......

Коментирай

не така!

преди 8 години

Прекалихте! Аз също не я харесвам тази мутреса долна и злобна, но това е ужасно! на никой не пожелавайте това! Живота е бумеранг! оставете я да умре от собствената си простотия и злоба!

Коментирай

жалко!

преди 8 години

Жалко, че МОЗЪК не се присажда!!!

Коментирай

На кой му пука

преди 8 години

На кой ли му пука за гумените й топки и за нея. То освен за тия гуми отпред няма какво друго да пишете за Николета. Изтъркахте се отсякъде. Скукаааааааа.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

ne men ne samo ne mi puka ami ne moga daja gledam

Коментирай

ай стига бе

преди 8 години

Въйййййй,и ко ши прайм сега?Аз съм много притеснен за крехкото и тяло и здравето и.Дали ще спяяя не знам,сигурно не,поне докато не се убедя,че тя и грозните и израстъци са добре.Даже дали да не и звънна да я видя как е?Може и отпуска да си взема,че не знам как ще работя като съм толкова притеснен :( Това трябва да се гласува в парламента на първо четене,страната да е в траур докато Николета и силикона и си паснат.Много,много ми е тъжно

Коментирай

Николета спи със Стайко Стайков

преди 8 години

Стайко ебе Николета в Casa Boyana почти всяка седмица, Жоро Бирмата и Жоро Валяка могат да го потвърдят. Българската Парис Хилтън е рогоноска.. Авентадора 222111 на Стайко ще бъде за Николета.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

boge....kolko e grozna prostakesata....4e tia na mag prili4a powe4e.....kolko negna izglegda alisia.....pokrai swirkoleta.....

Коментирай

bobo

преди 8 години

gospodi...razkaraite ia taz grozna mar6a...i ne ni zanimawaite s toz prost dobitak we4e...pisna ni ot trawestita...koi ia ebawa giwa li e.....

Коментирай

Ники Ники

преди 6 години

Ники , Ники защооо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.