След побоя родителите на Сузанита ще съдят бившия й Александър! Майката на певицата прави снимките й без дрехи?

https://hotarena.net/laifstail/sled-poboia-roditelite-na-suzanita-shte-sadiat-bivshiia-i-aleksandar-maikata-na-pevicata-pravi-snimkite-i-bez-drehi HotArena.net
След побоя родителите на Сузанита ще съдят бившия й Александър! Майката на певицата прави снимките й без дрехи?

Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е станала жертва на побой от бившия си приятел – с 8-години по големият от нея охранител Александър. Говори се, че родителите й са наели адвокат, с който да осъдят мачото, узна HotArena.

 

Сузан не била на себе си след терора на бившия си и изпаднала в депресия. Нейните родители взели самолетни билети за Италия и си подарили семейна ваканция с надеждата да разсеят малката си щерка. Родителите на певицата не одобрявали връзката й с 8 години по-големият от нея Александър, известен в средите като Сашо Лудия, писа \"Шоу\".

 

Въпреки всичко се примирили с нейния буен нрав и я оставили да си чупи главата. Те отдавна са изтървали контрола над нея и тя всекидневно ги сюрпризирала с нещо.

 

Виновна за възпитанието е нейната майка, която от малка я бута да става известна. И като че ли всички голи снимки на Сузи в мрежата са по сценарий на майка й Шени. Тя я придружава по време на нощните й участия в различните клубове в страната. Пред всички заявявала, че нейното дете е най-красиво и най-талантливо и заслужавало световна кариера.

 

Затова и Сузанита имала такова огромно самочувствие и се държала нагло и безпардонно с околните. Освен това посяга на външния си вид с хиалуронови джуки, голи снимки и дори признава, че пуши трева.

16 Коментара

Тони

преди 5 години

ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ИМ ХЛОПА ДЪСКАТА!!!!

Коментирай

о

преди 5 години

Странно как всичко друго, което прави дъщеря им, не ги тревожи и притеснява, а нещо, което изглежда напълно в контекста на всичко, което тя показва и прави и напълно закономерно, очаквано от нея и в реда на нещата за такъв боклук и парцал.. това вече ги "тревожи". А че се друса, чука от дете и е пълна простакеса явно не. Учудвам се, че изобщо има нещо, което да ги изкара от транса, летаргията и заслепението им тези хора и че все някъде все пак слагат някаква граница. Те явно си мислят, че като е проста и невъзпитана, няма проблем, стига да е и известна, обаче липсата на възпитание и простотията си имат последици, които не спират просто до наличието им, ами и се изразяват в поредица грешни избори, които човек прави за себе си. Изобщо нямат идея какво ги чака, въпреки че това, което вече ги е сполетяло с пълна сила изобщо не е малко, но те нямат капацитета да го видят и осъзнаят. А това с побоя по-скоро ми се струва жалък ПР трик за привличане на внимание - нали тяхната формула е това, да се търси скандала. Та беше време да вкарат малко екшън сега и любовна драма, съдейки по линията, която следват. Отвратена съм.

Коментирай

о

преди 5 години

.... да се търси скандала. Та беше време да вкарат малко екшън сега и любовна драма, съдейки по линията, която следват. Отвратена съм. Следващото ще е да забременее от следващия и да роди до 17-18, а на 20 да я видим в групова оргия с животни, за да продължаваме да търсим с какво да вдигнем интереса около нас.

Коментирай

кати

преди 5 години

Жалки,смешни и жадни за слава и известност хорица,да не кажа провинциалисти,че няма да е редно!Тази малката е само тояга.да хване човек и хубавичко да я нашари за да и дойде акъла!Ама то на такова изчепено от малко,акъл не идва!Не ми е жалко за родителите и ,защото те явно са същите като нея!Ще чакаме опровержение от мачото за така измисления побой!Ама дори да я смачка някой ще му е малко на това покварено същество!

Коментирай

Sad Satan

преди 5 години

Па, нали писахте, че семейството ѝ харесало т. нар. Сашо Лудия? Съжалявам, ако този ѝ е посягал, но не изключвам и това сЛузанита да лъже, за да отмъсти.

Коментирай

гуца от сунгурларе

преди 5 години

Майка и вероятно е някоя бивша турска проститутка. оженила се за оня кьорчо зарадаи парите... Не мога да проумея, как нормален родител ще излага детето си, като малолетна КУРВА за пари. Явно много са го закъсали, но имайки предвид,че тя е непълнолетна това си е склоняване към ПРОСТИТУЦИЯ.

Коментирай

Boy

преди 5 години

bOY EBANE BOY ZA GROZNOTO HILAWO KURWE MANGALKA S KONSKO CHELO. BOY PO KURWATA MIRIZLIVA!

Коментирай

Виктория

преди 5 години

Как 15 годишна пикла има връска с 23годишен, къде са органите на реда? Това е ПЕДОФИЛСТВОО! И кой нормален родител допуска това поведение неиното? Тя утре,други ден може да реши и проститутка да стане сигурно майка и ще е съгласна и с това?! Щом е съгласна да спи с чичак,да пуши трева да се снима гола кфо толкова и като стане курва платена! (Плаши ми се окото вече как е възможно всичко това да се случва под носа на властите)

Коментирай

Sad Satan

преди 5 години

На 15 години тя не е точно дете, за да е педофилство. Дори след 14- годишна възраст има пълното право по закон да прави секс с когото поиска, защото след тази възраст има някаква зрялост, макар и непълна. Да си чувала думата "ефебофилия"? И бившия ѝ на 23 години не е чичак, а млад мъж, бих казала младеж. Мен ако питаш, и двамата са на един и същ курвясал акъл, ако ще тя да е на 12, пък той на 30, така че си подхождат, а съдейки по изказът ти, вероятно си по- малка и от сЛузанита.

Коментирай

Gossip Girl

преди 5 години

Бой по теб, неграмотнико.

Коментирай

Виктория

преди 5 години

Sad Satan, ама много се палиш бе да не си някои еб.ч на ку.вето. незнаех че е нормално на 14 години да се е.бе с 24

Коментирай

Sad Satan

преди 5 години

Изобщо не се паля, а ти обяснявам неща, които всеки човек би трябвало да знае. По- скоро ти се палиш, а ако беше малко по- спокойна, щеше да видиш, че съм момиче и изобщо не симпатизирам на сЛузанита.

Коментирай

devil

преди 5 години

жалко, че не я е пречукал!!! много жалко

Коментирай

.....

преди 5 години

Мама куротрошачка акЪл дава на малката чукачка как да си изгради "кариерата"

Коментирай

..

преди 5 години

То цялото й поведение и съществуване е деструктивно на толкова много нива, че тази порция деструктивност, която този път идва от страна на гаджето, е просто капчица в морето. Но така или иначе основната порция си я е сипала тя. Реално гаджето и да го отстрани, от себе си и от пилешкия си акъл не може да избяга и със сигурност пак ще си избере друг такъв подобен на него.

Коментирай

Тази курва е отврат

преди 5 години

Искате да кажете да си изчука кариера,а не да изгради.Кариера на долнопробна курва,която си дава путката под наем на този,който плати повече.Тепърва ще има да я бият и да чукат,да я чукат и да я бият и до 5 години ще се чудите коя е тази бабичка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.